Libnet.ro
UNICEF

08:31

Cine este Edouard Philippe, premierul desemnat de Emmanuel Macron / Pasionat de mic de politica, este un apropiat al lui Alain Juppe

Hotnews Hotnews,
 Cine este Edouard Philippe, premierul desemnat de Emmanuel Macron / Pasionat de mic de politica, este un apropiat al lui Alain Juppe

Putin cunoscut marelui public, noul locatar de la Matignon a incalcat deja in trecut liniile politice traditionale: primar din partea partidului de dreapta Republicanii LR) al orasului portuar Le Havre nord-vest), apropiat al fostului premier Alain Juppe, a militat in tinerete pentru socialistul Michel Rocard si linia sa social-democrata, inainte de a trece in tabara dreptei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Edouard Philippe va fi numit premier de Emmanuel Macron

Emmanuel Macron il va nominaliza pentru functia de premier pe Edouard Philippe, anunta AFP. Deputat al Republicanilor, acesta este considerat un apropiat al lui Alain Juppe, potrivit Le Figaro.

Edouard Philippe a fost nominalizat pentru functia de prim ministru de noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron

Noul presedinte francez Emmanuel Macron a numit luni in functia de premier un deputat al dreptei moderate, Edouard Philippe, a anuntat secretariatul general al presedintiei, citat de AFP.

Emmanuel Macron si-a desemnat premierul: Edouard Philippe va conduce guvernul francez

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a luat prima decizie dupa ce a fost investit duminica in functia de sef de stat. Macron l-a desemnat luni pe primarul din Le Havre, Edouard Philippe drept pr.

Pe cine a numit Emmanuel Macron premier al Frantei

Edouard Philippe, actualul primar al orasului Le Havre si deputat din aripa moderata a partidului conservator Republicanii, a fost desemnat, luni, de presedintele francez Emmanuel Macron in functia de premier al Frantei.

Emmanuel Macron a anuntat numele celui care va conduce Guvernul Frantei. Reactia premierului desemnat

Edouard Philippe, actualul primar al orasului Le Havre si deputat din aripa moderata a partidului conservator Republicanii, a fost desemnat, luni, de presedintele francez Emmanuel Macron in functia de premier al Frantei.

Cine este Edouard Philippe, noul premier al Frantei

Edouard Philippe, membru al partidului de dreapta Les Republicains, a fost numit de noul presedinte Emmanuel Macron la conducerea Guvernului francez, potrivit unui anunt facut de secretarul general al Palatului Elysee.

Un fost ambasador francez la Bucuresti a fost numit consilierul pentru politica externa al presedintelui Emmanuel Macron

Fostul ambasador al Frantei la Bucuresti, Philippe etienne, director de cabinet al fostului sef al diplomatiei franceze, este consilierul pe probleme diplomatice al noului presedinte Emmanuel Macron, potrivit Digi24.

Edouard Philippe este noul premier al Frantei

Edouard Philippe, din partidul de dreapta Les Republicains, a fost numit, luni, noul premier al Frantei, a anuntat secretarul general al Elysee.

Edouard Philippe, din partidul de dreapta Les Republicains, a fost numit noul premier al Frantei

Edouard Philippe, din partidul de dreapta Les Republicains, a fost numit astazi noul premier al Frantei, a anuntat secretarul general al Elysee.

Cine este grupul de criminlaitate informatica Fancy Bear si ce atacuri ii sunt atribuite

Fancy Bear, grupul despre care se crede ca a efectuat o tentativa de atac cibernetic asupra unei institutii guvernamentale din Romania, este cunoscut de multi ani si ii sunt atribuite multe atacuri, banuindu-se ca ar fi finantat de Armata Federatiei Ruse. Grupul foloseste metode sofisticate si este banuit ca ar fi atacat tinte din Georgia, din Ucraina, din diverse tari NATO si, cel mai recent a avut in vizor campania lui Emmanuel Macron. Numele grupului a fost legat si de atacurile cibernetice asupra partidului Democrat din SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )