Libnet.ro
UNICEF

21:30

Pe cine a numit Emmanuel Macron premier al Frantei

România Liberă România Liberă,
Pe cine a numit Emmanuel Macron premier al Frantei

Edouard Philippe, actualul primar al orasului Le Havre si deputat din aripa moderata a partidului conservator Republicanii, a fost desemnat, luni, de presedintele francez Emmanuel Macron in functia de premier al Frantei. continuă pe România Liberă

Edouard Philippe va fi numit premier de Emmanuel Macron

Emmanuel Macron il va nominaliza pentru functia de premier pe Edouard Philippe, anunta AFP. Deputat al Republicanilor, acesta este considerat un apropiat al lui Alain Juppe, potrivit Le Figaro.

Un fost ambasador francez la Bucuresti a fost numit consilierul pentru politica externa al presedintelui Emmanuel Macron

Fostul ambasador al Frantei la Bucuresti, Philippe etienne, director de cabinet al fostului sef al diplomatiei franceze, este consilierul pe probleme diplomatice al noului presedinte Emmanuel Macron, potrivit Digi24.

Edouard Philippe a fost nominalizat pentru functia de prim ministru de noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron

Noul presedinte francez Emmanuel Macron a numit luni in functia de premier un deputat al dreptei moderate, Edouard Philippe, a anuntat secretariatul general al presedintiei, citat de AFP.

Emmanuel Macron a anuntat numele celui care va conduce Guvernul Frantei. Reactia premierului desemnat

Edouard Philippe, actualul primar al orasului Le Havre si deputat din aripa moderata a partidului conservator Republicanii, a fost desemnat, luni, de presedintele francez Emmanuel Macron in functia de premier al Frantei.

Emmanuel Macron si-a desemnat premierul: Edouard Philippe va conduce guvernul francez

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a luat prima decizie dupa ce a fost investit duminica in functia de sef de stat. Macron l-a desemnat luni pe primarul din Le Havre, Edouard Philippe drept pr.

Edouard Philippe, din partidul de dreapta Les Republicains, a fost numit noul premier al Frantei

Edouard Philippe, din partidul de dreapta Les Republicains, a fost numit astazi noul premier al Frantei, a anuntat secretarul general al Elysee.

Edouard Philippe este noul premier al Frantei

Edouard Philippe, din partidul de dreapta Les Republicains, a fost numit, luni, noul premier al Frantei, a anuntat secretarul general al Elysee.

Surse: Viitorul premier al Frantei ar putea fi numit luni, la o zi dupa investirea in functie a presedintelui Emmanuel Macron

Viitorul premier al Frantei ar putea fi numit luni, urmand ca marti sa fie anuntat noul guvern, a declarat o sursa apropiata de noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in prima sa vizita oficiala in Berlin. Este posibil ca liderul de la Elysee sa anunte alegerea sa pentru functia de premier

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron va efectua, luni, o vizita oficiala la Berlin, unde se va intalni cu cancelarul Angela Merkel, si posibil va nominaliza un premier, informeaza France 24, potrivit Mediafax.

FOTO: Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, primit de Angela Merkel la Berlin. Cei doi lideri au pledat pentru aprofundarea integrarii la nivelul Uniunii Europene

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron va efectua, luni, o vizita oficiala la Berlin, unde se va intalni cu cancelarul Angela Merkel, si posibil va nominaliza un premier, informeaza France 24, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )