Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatia trenurilor de metrou, reorganizata pe Magistrala M3, in urma unei tentative de sinucidere

Adevărul Adevărul,
Circulatia trenurilor de metrou, reorganizata pe Magistrala M3, in urma unei tentative de sinucidere

Circulatia trenurilor de metrou este reorganizata, joi dupa-amiaza, pe Magistrala M3, desfasurandu-se in sistem pendula intre statiile Politehnica si Preciziei, dupa ce o persoana a incercat sa se sinucida. continuă pe Adevărul

Circulatia trenurilor de metrou, reorganizata dupa o tentativa de sinucidere

Circulatia trenurilor de metrou este reorganizata, joi dupa-amiaza, pe Magistrala M3, desfasurandu-se in sistem pendula intre statiile Politehnica si Preciziei, dupa ce o persoana a incercat sa se sinucida, potrivit News.

Medima Health lanseaza 2 clinici de imagistica medicala si radiologie in Bucuresti in urma unei investitii de 3 milioane de euro

Medima Health lanseaza primele 2 clinici de imagistica medicala si radiologie in Bucuresti in urma unei investitii de 3 milioane de euro Medima Health lanseaza doua clinici in Bucuresti, localizate in Calea Giulesti si Soseaua Virtutii, conform unui comunicat trimis redactiei.

Tentativa de suicid in statia de metrou Pacii. Circulatia trenurilor se desfasoara cu dificultate

O persoana a incercat sa se sinucida, in aceasta dupa-amiaza, in statia de metrou Pacii, informeaza Metrorex. in acest moment, circulatia intre statiile Politehnica si Preciziei se desfasoara in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )