Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Suteu, fosta directoare a ICR New York, numita secretar de stat la Ministerul Culturii

Hotnews Hotnews,
 Corina Suteu, fosta directoare a ICR New York, numita secretar de stat la Ministerul Culturii

Corina Suteu, directoare a Institutului Cultural Roman New York in perioada Patapievici, a fost numita secretar de stat la Ministerul Culturii, potrivit unei decizii a premierului Dacian Ciolos publicata marti in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Corina Suteu, numita secretar de stat la Ministerul Culturii

Corina Suteu, fost director intre 2006 si 2012 la Institutul Cultural din New York, cu 25 ani de experienta in management si administratie culturala, cooperarea culturala internationala, retele culturale europene si in realizarea proiectelor multilaterale, a fost numita secretar de stat in Ministerul Culturii.

Un musulman a fost batut in New York de adolescenti care l-au acuzat ca ar fi terorist

Un barbat originar din Bangladesh a fost agresat, in orasul american New York, de adolescenti care i-au reprosat ca ar fi membru al retelei teroriste Stat Islamic.

Politia din New York investigheaza un atac asupra unui barbat comis de indivizi care au strigat ISIS

Politia din New York investiga duminica un atac asupra unui barbat care a fost batut de mai multi indivizi strigand ISIS, ISIS, lasandu-l cu vanatai pe cap si fata, au anuntat autoritatile americane, informeaza Reuters.

O fetita de 15 ani a fost gasita moarta intr-o alee din New York: Sarea de pe un acoperis pe altul

O fetita de doar 15 ani a fost gasita moarta, intr-o alee din New York. Din informatiile politiei, fetita a cazut de pe un acoperis al unei cladiri de cinci etaje. Conform martorilor, fetita, alaturi.

Petrolul coboara sub 30 de dolari, la New York

Cursul petrolului a coborat pentru prima data din 2003 sub 30 de dolari barilul ieri la New York, pe fondul iminentei reluari a exporturilor iraniene si al temerilor legate de cererea la nivel mondial, potrivit AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.205 seconds )