Libnet.ro
UNICEF

13:46

Coronavirusul se comporta altfel in noile focare din China. Care sunt diferentele

Hotnews Hotnews,
 Coronavirusul se comporta altfel in noile focare din China. Care sunt diferentele

Noul coronavirus se comporta diferit in pacientii din nord-estul Chinei care s-au infectat recent, comparativ cu primele cazuri din tara, lucru ce sugereaza ca se schimba pe masura ce se raspandeste, a declarat un doctor de prestigiu, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

PENTRU A INGRADI IPO-URILE COMPANIILOR DIN CHINA Nasdaq inaspreste cerintele de listare

Nasdaq urmeaza sa impuna noi restrictii privind derularea ofertele publice initiale IPO-uri), demers ce va ingreuna intrarea unor companii din China pe bursa americana de tehnologie, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

CORONAVIRUS. Masuri speciale impuse de CFR: Noile reguli din gari

Potrivit CFR calatori, in cele opt sucursale regionale de cale ferata ale vor fi implementate noi masuri speciale astfel incat pasagerii sa fie permanent tinuti la curent cu regulile obligatorii care vor trebui.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va plati somaj tehnic angajatilor din domeniile care nu si-au reluat activitatea.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a facut declaratii, in aceasta seara, cu privire la ajutorul pe care Romania il va primi de la UE pentru redresarea economica si despre starea de alerta.

Digi Sport: Stadionul din Romania, care va primi o fata complet noua. Proiect de aproximativ 35 de milioane de lei

Romania capata, incet dar sigur, o noua fata din punct de vedere al infrastructurii sportive. in anul in care Bucurestiul va inaugura trei stadioane ultramoderne, pentru Euro 2020, in tara sunt in derulare mai multe proiecte, precum cel din Brasov.

Adrian Streinu-Cercel: Circa 22% din pacientii care se prezinta la spital au COVID-19

Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu-Cercel, a spus, luni, in cadrul emisiunii Marius Tuca Show, ca aproximativ 22% dintre pacientii care merg la spital si sunt testati sunt infectati cu noul coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2489 seconds )