Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristoiu: Cine canta in fanfara turceasca pentru presedintele Klaus Iohannis?

Antena3 Antena3,
Cristoiu: Cine canta in fanfara turceasca pentru presedintele Klaus Iohannis?

Comentatorul politic Ion Cristoiu dezvaluie rolul special pe care il ocupa guvernul Citu in planurile presedintelui Iohannis. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, doza de rapel: Cum se simte seful statului dupa a doua doza de vaccin anti-COVID-19

UPDATE, 5 februarie, ora 15. 00 - Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, a doua doza din vaccinul anti-COVID-19. Potrivit unor precizari venite din partea Administratiei Prezidentiale, seful statului se.

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament legea care ar fi crescut pensiile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis joi, 4 februarie Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1362020 pentru rectificarea bugetului.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la discutii premierul si reprezentanti din Guvern pe tema deschiderii scolilor

Klaus Iohannis urmeaza sa aiba o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, marti, la care vor participa mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, alaturi de care, cel mai probabil, va discuta despre conditiile pentru deschiderea scolilor incepand cu 8 februarie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )