Libnet.ro
UNICEF

13:46

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara cu privire la afirmatiile premierului Victor Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM sesizeaza Inspectia Judiciara cu privire la afirmatiile premierului Victor Ponta

ACTUALIZARE 14:43 Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis sesizarea Inspectiei Judiciara, pentru ca a fi facute verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, dupa ce premierul Victor Ponta a facut mai multe declaratii referitoare la actul de justitie, in cadrul unei emisiuni. * Cazanciuc: Politicienii sa aiba rezerve cand vorbesc despre justitie * Ponta afirma ca si judecatorul Cristi Danilet a comentat cazul Rarinca, insa nu a fost reclamat * Judecatorul Alexandru Serban cere CSM sesizarea Inspectiei Judiciare pentru comentariile lui Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Conducerea CSM sesizeaza Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile premierului Ponta referitoare la condamnarea lui Dragnea

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat, marti, Inspectia Judiciara pentru verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar in urma declaratiilor facute de premierul Victor Ponta privind condamnarea lui Liviu Dragnea.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara cu privire la afirmatiile premierului Victor Ponta

ACTUALIZARE 14:43 Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis sesizarea Inspectiei Judiciara, pentru ca a fi facute verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, dupa ce premierul Victor Ponta a facut mai multe declaratii referitoare la actul de justitie, in cadrul unei emisiuni. * Cazanciuc: Politicienii sa aiba rezerve cand vorbesc despre justitie * Ponta afirma ca si judecatorul Cristi Danilet a comentat cazul Rarinca, insa nu a fost reclamat * Judecatorul Alexandru Serban cere CSM sesizarea Inspectiei Judiciare pentru comentariile lui Victor Ponta.

CSM a SESIZAT Inspectia Judiciara, dupa declaratiile facute de Ponta

CSM a sesizat Inspectia Judiciara dupa declaratiile facute de Victor Ponta cu privire la condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului. Solicitarea a venit de la judecatorul Alexandru Serban, membru.

Inspectia Judiciara, sesizata in cazul declaratiilor lui Ponta

Inspectia Judiciara a fost sesizata de CSM in cazul declaratiilor premierului Victor Ponta cu privire la actul de justitie, relateaza Mediafax.

Reactia Liviei Stanciu, dupa declaratiile premierului Victor Ponta

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) poate sesiza Inspectia Judiciara pentru a se constata daca a fost sau nu incalcata independenta Justitiei in ceea ce priveste declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Liviu Dragnea, a declarat, marti, presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Livia Stanciu.

Sefa Asociatiei Magistratilor, cercetata de Inspectia Judiciara, pentru atacuri nelegale la adresa Livia Stanciu

Inspectia Judiciara a inceput verificarile cu privire la judecatoarea Gabriela Baltag, dupa ce a atacat-o pe presedinte iCCJ, Livia Stanciu, in cadrul unei emisiuni.

O judecatoare care a atacat-o pe Livia Stanciu, cercetata de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a inceput verificarile cu privire la judecatoarea Gabriela Baltag, dupa ce a atacat-o pe presedinte iCCJ, Livia Stanciu, in cadrul unei emisiuni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2078 seconds )