Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, mesaj pentru Iohannis dupa decizia de revocare a lui Kovesi

România Liberă România Liberă,
Dancila, mesaj pentru Iohannis dupa decizia de revocare a lui Kovesi

Premierul Viorica Dancila sustine ca pozitionarea de-o parte sau de alta, dupa decizia de revocare a. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis in contextul cererii de revocare a sefei DNA: Trebuie sa ia masurile care se impun

Premierul Viorica Dancila continua sa se pozitioneze de o parte sau alta in contextul scandalului din justitie care a dus la declantarea de catre ministrul Justitiei a procedurii de revocare a sefei DNA,.

PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat ca-i va cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Administratia prezidentiala vorbeste intr-un comunicat despre.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Viorica Dancila, mesaj clar pentru Klaus Iohannis pe tema revocarii lui Kovesi

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca decizia pe care o va lua presedintele Klaus Iohannis cu privire la procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una care trebuie sa se incadreze din.

Reactii EXPLOZIVE dupa decizia lui TOADER: E o seara TRISTA! A ales sa fie de partea INFRACTORILOR

Reactie exploziva a PNL dupaanuntul facut de Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurilor de revocare a Laurei Kodruta Kovesi. Purtatorul de cuvant al partidului a.

Codrin Sefanescu, in culmea fericirii dupa decizia lui Toader: Raportul ministrului, devastator nu numai pentru Kovesi, ci si pentru DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Decizia a starnit critici.

Raetchi (PNL), mesaj pentru unificarea dreptei: De la PNL si USR se asteapta si se cere sa avem actiuni si un drum comun

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma, pe Facebook, dupa un eveniment la care au participat parlamentari si consilieri de la PNL si USR, ca de la cele doua partide de opozitie se asteapta sa abia un drum comun si actiuni comune, si nu dispute secunda si orgolii fara relevanta politica reala.

USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa decizia de a cere revocarea sefei DNA

USR condamna decizia politica luata joi de ministrul Justitei, Tudorel Toader, de a propune revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cere demisia imediata a lui Tudorel Toader. De.

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Tudorel Toader in ziua decisiva pentru Kovesi: TT...OO? (FOTO)

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cunoscut pentru luarile sale de pozitie extrem de critice la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), i-a transmis un mesaj ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in.

Ce alimente devin periculoase pentru organism dupa reincalzire

Nu toate alimentele isi pastreaza proprietatile daca sunt reincalzite, iar unele se dovedesc de-a dreptul periculoase pentru sanatate. Iata care sunt acestea: omleta sau ouale fierte, care trebuie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )