Libnet.ro
UNICEF

08:16

Demisie in Pro Romania. Partidul se destrama! Este o decizie dificila, dar necesara

Antena3 Antena3,
Demisie in Pro Romania. Partidul se destrama! Este o decizie dificila, dar necesara

Ioana Maria Petrescu, fost ministru de Finante in guvernul condus de Victor Ponta, a anuntat, joi, ca paraseste partidul PRO Romania. Petrescu foto)a ocupat functia de ministru in perioada martie-decembrie 2014 si a fost schimbata de premierul de atunci, care l-a numit in functie pe Darius Valcov. continuă pe Antena3

Ioana Maria Petrescu, celebra pentru momentul MTO, pleaca din PRO Romania

Ioana Maria Petrescu, vicepresedinte al PRO Romania si fost ministru de Finante, a anuntat pe pagina de Facebook ca pleaca din partidul lui Victor Ponta, transmitandu-le colegilor ca spera sa ii convinga pe liderii partidului sa refuze duplicitatea, oportunismul, tradarea si targuielile de culise.

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, isi da demisia din Pro Romania

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante in Guvernul Ponta, a anuntat ca se retrage din Pro Romania, dupa doi ani in care a activat in acest partid. Mai mult, aceasta si-a manifestat intentia de candida pentru alegerile parlamentare din toamna.

Alerta meteo ANM. Prapad in Romania: vin ploile! Este cod galben in multe judete

O alerta meteo a Administratiei Nationale de Meteorologie arata ca va fi prapad in Romania. Sunt anuntate ploi bogate cantitatic. Un numar de 28 de judete se vor afla sub Cod galben de instabilitate atmosferica incepand de luni seara pana marti la pranz. De asemenea, de marti dupa-amiaza pana vineri, ANM anunta ploi indeosebi in .

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, demisioneaza din Pro Romania: Sper ca cei care au ramas sa ii convinga pe liderii partidului sa refuze duplicitatea, oportunismul, tradarea si targuielile de culise

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, a anuntat joi ca demisioneaza din partid, dupa doi ani in care i-a fost alaturi lui Victor Ponta. Ioana Petrescu demisioneaza din Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )