Libnet.ro
UNICEF

20:46

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, isi da demisia din Pro Romania

Adevărul Adevărul,
Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, isi da demisia din Pro Romania

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante in Guvernul Ponta, a anuntat ca se retrage din Pro Romania, dupa doi ani in care a activat in acest partid. Mai mult, aceasta si-a manifestat intentia de candida pentru alegerile parlamentare din toamna. continuă pe Adevărul

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, demisioneaza din Pro Romania: Sper ca cei care au ramas sa ii convinga pe liderii partidului sa refuze duplicitatea, oportunismul, tradarea si targuielile de culise

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, a anuntat joi ca demisioneaza din partid, dupa doi ani in care i-a fost alaturi lui Victor Ponta. Ioana Petrescu demisioneaza din Pro.

Ioana Petrescu: E nevoie de o analiza detaliata dupa locale. Nu e normal ca in unele judete sa facem alianta cu PSD, iar peste drum sa fim anti-PSD

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, a vorbit miercuri la Adevarul Live despre presiunea pusa pe buget in cazul cresteriil pensiilor cu 40%, rezultatele alegerilor locale si planurile Pro Romania pentru parlamentare.

Ioana Maria Petrescu, celebra pentru momentul MTO, pleaca din PRO Romania

Ioana Maria Petrescu, vicepresedinte al PRO Romania si fost ministru de Finante, a anuntat pe pagina de Facebook ca pleaca din partidul lui Victor Ponta, transmitandu-le colegilor ca spera sa ii convinga pe liderii partidului sa refuze duplicitatea, oportunismul, tradarea si targuielile de culise.

Demisie in Pro Romania. Partidul se destrama! Este o decizie dificila, dar necesara

Ioana Maria Petrescu, fost ministru de Finante in guvernul condus de Victor Ponta, a anuntat, joi, ca paraseste partidul PRO Romania. Petrescu foto)a ocupat functia de ministru in perioada martie-decembrie 2014 si a fost schimbata de premierul de atunci, care l-a numit in functie pe Darius Valcov.

Florin Marin a ridicat cenusa fostului sot, preotul gay. E ireal ce s-a gandit sa isi faca din ea

Povestea controversata de iubire dintre Florin Marin si regretatul preot gay s-a incheiat definitiv! Romanul i-a indeplinit ultima dorinta a fostului partener, iar acum a marturisit ce urmeaza sa faca. Unde s-a gandit sa depuna cenusa? Pe unii i-a ingrozit doar gandul. Florin Marin si-a incheiat socotelile cu fostul partener Romanul casatorit cu fostul preot .

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este .

Giorgiana Hosu se muta la Parchetul General, dupa demisia din fruntea DIICOT

Giorgiana Hosu s-a transferat la Parchetul General, dupa ce si-a dat demisia vinerea trecuta de la conducerea DIICOT, in urma condamnarii sotului sau, in prima instanta, la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Mai multi papagali care injurau si radeau la propriile obscenitati au fost inlaturati dintr-un parc din Anglia

Directorul executiv al Lincolnshire Wildlife Park a trebuit sa scoata temporar cinci papagali nou adoptati din fata publicului dupa ce au inceput sa injure clientii. Grupul de papagali gri africani care au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )