Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doua persoane au fost ranite, dupa ce un autocar a derapat pe DN 64

România Liberă România Liberă,
Doua persoane au fost ranite, dupa ce un autocar a derapat pe DN 64

Doua persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce un autocar care transporta 18 persoane a derapat, pe DN 64, in comuna Osica, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Olt, Alin Basasteanu. continuă pe România Liberă

Un autoturism a intrat sub un tir la Predeal. Doua persoane au fost ranite

Politia face cercetari pentru a stabili cine se face vinovat de accident. Doua persoane au fost ranite, iar una dintre ele a foat transportata la spital.

Grav accident rutier in Alba: O persoana a murit si trei au fost ranite dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit cu un autoturism de teren

O persoana a murit si alte trei au fost ranite in urma unui grav accident rutier de circulatie petrecut in judetul Alba. O autoutilitara s-a ciocnit cu un autoturism de teren, pe DN 1, iar traficul a fost ingreunata in zona, potrivit News. ro.

Incendiu la un salon de masaj din China. 18 persoane au murit, alte 18 au fost ranite |FOTO + VIDEO

18 persoane au murit si alte 18 au fost ranite, duminica, intr-un incendiu care a izbucnit intr-un salon de masaj din China, potrivit mediei de stat.

Accident in lant provocat de o soferita neatenta. Patru masini au fost avariate si patru persoane au fost ranite

Patru masini au fost avariate in urma unui accident rutier care a avut loc, in zona Dragoieni, de la intrare in Targu Jiu.

Zece persoane au fost retinute dupa scandalul din discoteca din Novaci

Zece persoane cu varste cuprinse intre 17-44 de ani au fost retinute, astazi, de politistii gorjeni, in urma scandalului de proportii care a avut loc in discoteca din localitatea Novaci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )