Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dumitru Dragomir candideaza din nou la presedintia LPF. Cate mandate are pana acum.

România Liberă România Liberă,
Dumitru Dragomir candideaza din nou la presedintia LPF. Cate mandate are pana acum.

Dumitru Dragomir si-a anuntat oficial, miercuri, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal, o noua candidatura la presedintia LPF, alegerile fiind programate in cadrul Adunarii Generale din 14 noiembrie, potrivit Mediafax. Mai concurez cel putin pentru o legislatura. Deocamdata nu am contracandidat, dar nu ma tem de nimeni, a declarat la finalul sedintei, Dumitru Dragomir. El ar putea fi reales in fruntea Ligii pentru a patra oara. Dumitru Dragomir a fost ales . continuă pe România Liberă

Galeriile de fotbal, amenintate de Dumitru Dragomir. Presedintele LPF pune presiune pe cluburi sa-si pedepseasca suporterii

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir declara din nou razboi membrilor de galerie, de data aceasta indirect. Oficialul avertizeaza cluburile de fotbal sa faca ordine in randul fanilor, in caz contrar fiind programate suspendari de ordinul anilor.

Dumitru Dragomir si-a anuntat oficial noua candidatura la presedintia LPF

Dumitru Dragomir si-a anuntat candidatura la presedintia LPF, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal. Mai concurez cel putin pentru o legislatura. Deocamdata nu am contraca.

Barajul cu Grecia a amanat o etapa din Liga 1 - Dumitru Dragomir: Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece

Comitetul de Urgenta al FRF a hotarat, marti, sa amane etapa din Liga 1 care urma sa se desfasoare inainte de barajul cu Grecia preliminarii CM de fotbal). Nu am loc de intors, e de interes national. Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece. Daca nici acum, cand are toate conditiile, atunci cand?, a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

VIDEO Barajul cu Grecia a amanat o etapa din Liga 1 - Dumitru Dragomir: Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece

Comitetul de Urgenta al FRF a hotarat, marti, sa amane etapa din Liga 1 care urma sa se desfasoare inainte de barajul cu Grecia preliminarii CM de fotbal). Nu am loc de intors, e de interes national. Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece. Daca nici acum, cand are toate conditiile, atunci cand?, a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Dumitru Dragomir, pe viata la Liga. Corleone are 67 de ani si mai vrea un mandat in fruntea Ligii Profesioniste

Daca Mircea Sandu a declarat ca la anul va pleca din fruntea Federatiei Romane de Fotbal, Dumitru Dragomir are alte planuri.

Dumitru Dragomir anunta sanctiuni record pentru scandari rasiste si xenofobe

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anuntat sanctiuni cu suspendari de ordinul anilor pentru echipele ai caror suporteri vor scanda lozinci rasiste sau xenofobe. Afirmatiile lui.

Vesti proaste despre starea lui Mihai Campineanu. Artistul a fost intubat din nou

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct si care miercuri a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou. Artistul nu poate respira singur, informeaza Mediafax. Potrivit.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, INTUBAT din nou.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost, din nou, intubat de catre medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara, conform B1 TV. _ _ _ _ _ Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma si este constient, transmite Mediafax. Conform acestuia, Mihai Campineanu se afla pe un trend ascendent, nu mai primeste sedative si a fost detubat, a explicat directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu. Totodata, Campineanu .

Franta a cerut din nou explicatii Statelor Unite, in timp ce Mexic a anuntat o ancheta cu privire la spionajul american

Parisul a cerut din nou, marti, explicatii din partea Washingtonului in legatura cu vastul program de spionaj al NSA, in timp ce Mexicul a anuntat o ancheta exhaustiva, dar si convocarea ambasadorului.

Facebook permite din nou postarea clipurilor violente, atat timp cand sunt condamnate

Facebook permite din nou utilizatorilor sai sa posteze filmulete violente, precum decapitarea unor persoane, ridicand astfel o regula implementata la inceputul anului, privind continutul violent. Cea mai mare re.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )