Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Barajul cu Grecia a amanat o etapa din Liga 1 - Dumitru Dragomir: Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barajul cu Grecia a amanat o etapa din Liga 1 - Dumitru Dragomir: Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece

Comitetul de Urgenta al FRF a hotarat, marti, sa amane etapa din Liga 1 care urma sa se desfasoare inainte de barajul cu Grecia preliminarii CM de fotbal). Nu am loc de intors, e de interes national. Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece. Daca nici acum, cand are toate conditiile, atunci cand?, a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF. continuă pe Hotnews

Barajul cu Grecia a amanat o etapa din Liga 1 - Dumitru Dragomir: Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece

Comitetul de Urgenta al FRF a hotarat, marti, sa amane etapa din Liga 1 care urma sa se desfasoare inainte de barajul cu Grecia preliminarii CM de fotbal). Nu am loc de intors, e de interes national. Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece. Daca nici acum, cand are toate conditiile, atunci cand?, a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Dragomir: FRF a decis amanarea etapei din Liga 1, programata inaintea dublei tricolorilor cu Grecia

Comitetul de Urgenta al FRF a decis amanarea etapei din Liga 1 programata inaintea dublei jucate de tricolori cu Grecia la barajul de calificare al CM 2014, a anuntat, marti, presedintele LPF Dumitru Dragomir.

Cine este Grecia, adversarul Romaniei din baraj

Grecia este echipa pe care Romania o va intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Elenii formeaza o echipa redutabila in aparare - grecii au primit doar patru goluri in preliminarii. Intra in material pentru a vedea o prezentare a echipei lui Fernando Santos.

O noua etapa de Liga 1 amanata la solicitarea lui Piturca

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a dezvaluit, marti, ca la solicitarea selectionerului Victor Piturca s-a hotarat in cadrul Comitetului de Urgenta al FRF amanarea unei noi etape din Liga 1.

Etapa a XI-a din Liga I.

Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, in etapa a XI-a a Ligii I, programul celorlalte meciuri si clasamentul competitiei: Vineri: Corona Brasov - FC Vaslui 2-1 Au marcat: Bus 17, Brata 25 / Antal 45 penalti). Steaua - FC Viitorul 4-0 Au marcat: Stanciu 9, Putanu 12, 65 - autogoluri, Tatu 85 Sambata: Otelul Galati - Gaz Metan Medias, ora 19. 00, DigiSport Petrolul Ploiesti - Sageata Navodari, ora 21. 30, DigiSport Duminica: Pandurii Targu Jiu - FC Botosani, .

Romania la barajul pentru Cupa Mondiala din 2014. Vom afla adversara luni

Reprezentativa de fotbal a Romaniei isi va afla, luni, adversara din barajul de accedere la Cupa Mondiala din 2014, din Brazilia, tragerea la sorti fiind programata la sediul FIFA de la Zurich de la ora 15. 00, conf.

VIDEO/FOTOGALERIE Noua Mazda3 - lectii din Asia

Rareori se intampla ca un constructor auto mic si independent sa lanseze o masina care sa rupa gura targului, dar prin multa munca cei de la Mazda reusesc sa aduca pe piata o noua generatie Mazda3 care stoarce tot ce e mai bun din simplitatea tehnologiilor actuale si le imbina cu principii noi de constructie a masinilor, cum ar fi reducerea greutatii. Noua Mazda3 este o adevarata aparitie in clasa compacta si ca sa vad de ce e in stare am mers la Barcelona sa o conduc. Intra in articol pentru a vedea clipul video HD, galeria foto si testul complet.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )