Libnet.ro
UNICEF

13:46

Dusa, dupa moartea militarului roman in Kandahar: Afganistanul ramane cel mai periculos loc din lume

B1 B1,
Dusa, dupa moartea militarului roman in Kandahar: Afganistanul ramane cel mai periculos loc din lume

Afganistanul ramane cel mai periculos loc din lume, aminteste ministrul Apararii,Mircea Dusa, duminica, adresand un mesaj de condoleante in legatura cu moartea militarului ClaudiuConstantin. continuă pe B1

Mircea Dusa: Afganistanul ramane cel mai complex si mai periculos loc din lume.

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, a declarat, duminica, in contextul atacului sinucigas din Mescall soldat cu moartea unui militar roman, ca Afganistanul ramane cel mai complex si mai periculos loc din lume pentru militari. Mircea Dusa a adresat un mesaj de condoleante familiei plutonierului-major Claudiu Constantin Vulpoiu, cazut la datorie in Afganistan. Citeste si: Cine este militarul roman decedat in Afganistan Sunt profund indurerat de moartea plutonierului-major Claudiu .

Ceremonii in memoria militarului roman mort in Afganistan.

In toate unitatile militare din tara si din strainatate vor fi organizate ceremonii militare si religioase de comemorare pentru militarul roman care a decedat duminica intr-un atac sinucigas din Afganistan. Citeste si: Mircea Dusa: Afganistanul ramane cel mai complex si mai periculos loc din lume Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a decedat, iar sublocotenentul Ionut Alin Marinescu, plutonierul-major Florin Ionel Murarescu si caporalii clasa a III-a Marius Cristian Canuci, Marius .

MApN are sprijinul MAE in formalitatile pentru repatrierea militarului roman ucis in Afganistan

Ministerul Afacerilor Externe a transmis sincere condoleante familiei militarului ucis in Afganistan, mentionand ca sprijina MinisterulApararii Nationale in formalitatile necesare pentru ca trupul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )