Libnet.ro
UNICEF

08:16

Fetita ranita la un loc de joaca dintr-un parc din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt

Hotnews Hotnews,
 Fetita ranita la un loc de joaca dintr-un parc din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt

O fetita a suferit leziuni grave la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins, Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor declansand o ancheta in acest caz, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

UPDATE Fetita ranita la un loc de joaca dintr-un parc din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt

O fetita a fost ranita la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins, Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor declansand o ancheta in acest caz.

Fetita ranita la un loc de joaca dintr-un parc din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt

O fetita a suferit leziuni grave la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins, Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor declansand o ancheta in acest caz.

Viralul zilei! Povestea cutremuratoare a doamnei elegante din Capitala, care a iscat furtuna pe Internet

O fotografie cu o doamna eleganta, stand pe o banca dintr-un parc din Capitala, a devenit virala pe retelele de socializare. Dar povestea din spatele fotografiei este.

Cele 48 de zone ale mortii din Capitala. Cine-i mai vinovat de accidentele din trafic: soferii sau pietonii

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Gabriela Firea: Liceul agricol din Capitala va avea o ferma unde elevii vor putea face practica

Colegiul Agricol Viaceslav Harnaj din Capitala va avea o ferma unde profesorii si elevii vor putea sa desfasoare activitate practica, a declarat Primarul Capitalei Gabriela Firea, la festivitatea de deschidere a anului scolar.

Accident grav pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe Bulevardul Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, din Bucuresti, potrivit adevarul. ro. in urma accidentului, trei persoane au suferit rani.

Sindicalistii din Cartel Alfa anunta miting in Piata Victoriei din Capitala si proteste in fata prefecturilor

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA anunta mitinguri si actiuni de pichetare la sfarsitul lunii septembrie, in fata prefecturilor de judet, precum si un miting in Piata Victoriei din Capitala, in data de 4 octombrie, scrie News. ro. Sindicalistii spun ca, daca Executivul isi mentine propunerea de transfer al taxelor sociale de la angajator la angajat in proiectul de buget pentru 2018, ar putea avea loc un conflict social de amploare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )