Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache, despre Comisia pentru Adevar si Reconciliere: Orice este oportun n tara aceasta

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, despre Comisia pentru Adevar si Reconciliere: Orice este oportun n tara aceasta

Florin Iordache, presedinte al Comisiei de modificare a pachetului de legi in justitie spune ca ar fi oportuna infiintarea unei comisii de Adevar si Reconciliere, asa cum anunta Calin Popescu Tariceanu, aceasta putand fi constituita in sesiunea urmatoare. continuă pe Hotnews

Florin Iordache despre decizia Comisiei Europene: Vom transpune Directiva privind prezumtia de nevinovatie n urmatoarele saptamni. Sigur ca exista si varianta OUG, dar dorim un proces transparent

Deputatul PSD, Florin Iordache, presedinte al comisiei privind legile justitiei, a precizat pentru HotNews. ro ca Directiva europeana privind prezumtia de nevinovatie va fi transpusa in legislatie in saptamanile urmatoare si a sustinut ca, desi exista si varianta emiterii unei ordonante de urgenta, PSD doreste ca procesul sa fie unul transparent, prin dezbatere parlamentara.

Tariceanu propune nfiintarea unei Comisii pentru Adevar si Reconciliere

Calin Popescu Tariceanu propune infiintarea unei Comisii pentru Adevar si reconciliere, presedintele Senatului venind cu aceasta idee in conditiile declansari procedurii de infringement impotriva Romaniei.

Distopia lui Orwell devine realitate romaneasca: Tariceanu vrea Comisia pentru Adevar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit luni despre decizia Comisiei Europene de a declansa procedura de infringement impotriva Romaniei, declarand ca actiunea CE vine dupa ani in care lupta impotriva coruptiei a fost deturnata prin protocolul SRI-DNA. Tariceanu a explicat ca pentru schimbarea acestei situatii de abuz e nevoie de o Comisie pentru Adevar si Reconciliere controlata de Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )