Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Hotnews Hotnews,
 Fostul deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Florin Aurelian Popescu a fost condamnat definitiv luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a cerut zeci de tone de pui grill pe care le-a distribuit in scop electoral la alegerile locale din 2012, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani inchisoare cu executare

Fostul deputat Florin Popescu a fost condamnat definitiv astazi de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a cerut zeci de tone de pui grill pe care le-a distribuit in scop electoral la alegerile locale din 2012.

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Florin Popescu a fost condamnat, defonitiv, la doi ani de inchisoare cu executare, pentru ca, in campania electorala din 2012, a cerut si a primit de la o firma peste 60 de tone de pui grill, pe care le-a impartit alegatorilor din colegiul sau.

Florin Popescu, supranumit baronul puilor, a fost condamnat definitiv la doi ani inchisoare cu executare

Fostul deputat Florin Aurelian Popescu a fost condamnat definitiv luni de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a cerut zeci.

DNA cere inchisoare cu executare pentru fostul deputat Florin Popescu. Deputatul puilor se compara cu UNICEF, Biserica si Crucea Rosie

Completul de 5 judecatori al Curtii Supreme se va pronunta astazi pe apelul facut de fostul deputat Florin Popescu, care contesta condamnarea la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat ca a cerut si a primit peste 60 de tone de pui grill, carne pe care le-a distribuit-o alegatorilor in campania electorala din 2012.

Cezar Preda, despre condamnarea fostul coleg de partid Florin Popescu. Cu parere de rau...

Florin Popescu, fost deputat si lider PDL, a fost condamnat definitiv, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a.

Fostul deputat Alin Trasculescu, interceptat de DNA si condamnat definitiv la trei ani de inchisoare, nu este ajutat de decizia Curtii Constitutionale

Instantele de judecata se confrunta cu un val de solicitari din partea unor persoane care cer revizuirea pedepsei invocand neconstitutionalitatea interceptarilor care au fost in dosarele lor.

Fostul politist Adrian Sucila, condamnat in dosarul scandalului porno cu minori, se afla de opt zile in greva foamei

Fostul politist Adrian Sucila, condamnat la o pedeapsa cu suspendare intr-un dosar penal in care a fost acuzat ca ar fi avut relatii sexuale cu un minor, cu complicitatea surorii acestuia, protesteaza de opt zile in fata Judecatoriei Petrosani. Sucila, care mai este judecat pentru infractiuni asemanatoare, sustine ca a fost condamnat pe nedrept, pe baza unor probe neadevarate.

Dramatic! O fetita de doi ani, intre viata si moarte dupa ce a fost violata de un baiat de 14 ani

Caz socant in India. O fetita de doi ani se afla intre viata si moarte, dupa ce a fost violata de un baiat de 14 ani.

I-a cumparat fiicei sale de doi ani o jucarie! Cand a descoperit ce inseamna inima roz desenata pe obiect, a fost in stare de soc

Nickie OKelly a fost extrem de incantata ca a reusit sa gaseasca o jucarie draguta pentru fiica ei in varsta de doi ani. Insa totul s-a dovedit a fi unmare cosmar. Mamica a trei copii a facut povestea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )