Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul primar al Timisoarei, Nicolae Robu, a fost infectat cu SARS CoV-2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul primar al Timisoarei, Nicolae Robu, a fost infectat cu SARS CoV-2

Fostul primar al municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a anuntat ca a trecut cu bine peste o infectie cu virusul SARS CoV-2 pe care l-a incasat intr-una dintre ultimele zile de mandat de primar. Robu a urmat tratament la domiciliu. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul primar al Timisoarei anunta ca a avut COVID-19: Chiar nu e de joaca

Fostul primar al Timisoarei Nicolae Robu anunta ca a avut COVID-19, infectandu-se in una dintre ultimele zile ale mandatului. El spune ca chiar nu e de joaca si ii indeamna pe oameni sa nu ia in seama aberatiile cum ca covid ar fi o simpla gripa, o gripa ca oricare alta.

Nicolae Robu, fostul primar al Timisoarei, a fost infectat cu SARS-CoV-2

Nicolae Robu, primarul care a condus Timisoara vreme de opt ani, a anuntat pe Facebook ca a trecut cu bine peste COVID-19.

Nicolae Robu a fost infectat cu COVID-19

Fostul primar liberal al Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat ca a avut COVID-19, insa a trecut cu bi.

Nicolae Robu, infectat cu Covid-19: Am incasat virusul in una din ultimele zile de mandat. Asta asa, ca sa nu plec cu mana goala

Fostul primar al municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Din fericire, politicianul a trecut cu bine peste o infectia care a provocat moartea a peste un.

Ex-ministrul Educatiei Igor Sarov, in stare grava dupa ce a fost infectat cu SARS-CoV-2

Fostul ministru al Educatiei Igor Sarov a fost internat in stare grava in spital, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de catre maestrul Eugen Doga, pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Educatiei Igor Sarov, in stare grava dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Fostul ministru al Educatiei Igor Sarov este internat in stare grava la spital, dupa ce a fost infectat cu Covid-19. Anuntul a fost facut de catreEugen Doga, pe paginade.

Fosta sotie a lui Tudorache garanteaza cautiunea de 1.000.000 de euro pentru ea si fostul primar

Fosta sotie a lui Daniel Tudorache a incheiat o conventie si garanteaza cu trei imobile cautiunea stabilita in cazul ei si al fostului primar, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, inadmisibila plangerea formulata de Tudorache.

Fosta sotie a lui Daniel Tudorache garanteaza cu trei imobile cautiunea pentru ea si fostul primar

Fosta sotie a lui Daniel Tudorache a incheiat o conventie si garanteaza cu trei imobile cautiunea stabilita in cazul ei si al fostului primar, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, plangerea lui Tudorache impotriva controlului judiciar pe cautiune.

Angajat al Sectiei de Pompieri Dragalina, a decedat dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Plutonier adjutant sef Mihai Platon, de la Formatiunea de paza, structura din cadrul sectiei de pompieri Dragalina a decedat dupa ce a fost infectatcu COVID-19. Acesta avea doar 51 de ani si anagajat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )