Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fosta sotie a lui Tudorache garanteaza cautiunea de 1.000.000 de euro pentru ea si fostul primar

Antena3 Antena3,
Fosta sotie a lui Tudorache garanteaza cautiunea de 1.000.000 de euro pentru ea si fostul primar

Fosta sotie a lui Daniel Tudorache a incheiat o conventie si garanteaza cu trei imobile cautiunea stabilita in cazul ei si al fostului primar, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, inadmisibila plangerea formulata de Tudorache. continuă pe Antena3

Fosta sotie a lui Daniel Tudorache garanteaza cu trei imobile cautiunea pentru ea si fostul primar

Fosta sotie a lui Daniel Tudorache a incheiat o conventie si garanteaza cu trei imobile cautiunea stabilita in cazul ei si al fostului primar, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, plangerea lui Tudorache impotriva controlului judiciar pe cautiune.

Andreea Balan, revoltata pe internet: Nu pot sa cred, ma bantuie. Ce a patit fosta sotie a lui George Burcea

De aproape un an, de cand a decis ca ea si sotul George Burcea sa se desparta din cauza neintelegerilor, Andreea Balan este mama singura. isi creste cele doua fetite cu ajutorul mamei si a doua bone, care o sprijina pentru a-si continua cariera si a-si achita contractele. imi este greu, dar pot, spunea cantareata .

Daniel Tudorache contesta cautiunea impusa de procurorii DNA in dosarul diamantelor

Fostul primar PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, si partenera acestuia, Adina Tudorache, au ajuns vineri dimineata la Tribunalul Bucuresti, unde se transeaza contestatiile acestora impotriva masurii controlului judiciar pe cautiune impuse de DNA. in cazul lui Daniel Tudorache este vorba de milion de euro, iar in cazul Adinei Tudorache de 200 de mii de euro. potrivit News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )