Libnet.ro
UNICEF

13:46

FOTO. Cine sunt cele mai bogate femei ale anului 2015

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cine sunt cele mai bogate femei ale anului 2015

In topul Forbes al celor mai bogate femei din anul 2015, primele cinci locuri sunt ocupate de mostenitoare ale averilor facute de companiile Walmart, LOreal, Mars si Ferrero, informeaza site-ul forbes. com. continuă pe România Liberă

Femeile generatiei Y sunt cele mai increzatoare si ambitioase din toate timpurile

Femeile Generatiei Y sau Millennials, persoane nascute intre 1980 si 1995, sunt cele mai increzatoare si ambitioase dintre toate generatiile de femei pana in prezent, arata un studiu PwC, companie de audit si consultanta financiara.

15 intrebari despre mama si cele mai emotionante raspunsuri ale copiilor

Intrebarile pe care ti le pune un copil te lasa de multe ori cu cura cascata. Indiferent cat sunt de mici, ei sunt tot timpul pregatiti. Nici la capitolul raspunsuri, copiii nu stau rau. Iata cele mai emotionante.

Cele mai ciudate boli ale secolului: de la Progeria la Boala Vampirului

Cele mai ciudate boli ale secolului. Pe langa afectiunile si considerate obisnuite, oamenii se pot confrunta si maladii iesite din comun, cazuri in care exista doar cateva zeci de asemenea persoane.

HARTA penitenciarelor din Romania: care sunt cele mai aglomerate si cati bani sunt cheltuiti cu detinutii

Scandalurile de coruptie din ultimul an au invadat mediul politic si cel de afaceri, multe personaje cunoscute fiind trimise la inchisoare in ultimul an. Nume precum Elena Udrea, Relu Fenechiu si Cristi Borcea au adus in spatiul public discutii despre.

FOTO: Cele mai FRUMOASE POLITISTE din ROMANIA zguduie Internetul. Imaginile care i-au ULUIT pe straini

Multi barbati sunt de parere ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar politistele din Romania nu par sa faca exceptie.

FOTO Slatina, unul dintre cele mai vechi asezari de pe teritoriul Romaniei. De unde vine denumirea orasului ridicat in forma de amfiteatru in stanga Oltului

Municipiul Slatina este unul dintre cele mai vechi orase ale tarii, fapt atestat nu doar de documente istorice, dar si de dovezi descoperite in urma unor sapaturi arheologice ce dovedesc ca zona orasului a fost locuita inca de acum un milion de ani. Drept urmare, nu e de mirare ca orasul inca pastreaza multe dovezi ale existentei sale, inclusiv ale vietii de la inceputul anilor 1900.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei: Cadouri de 8 martie care incap in poseta

Cele mai potrivite telefoane pentru femei au un design foarte frumos si beneficiaza, printre altele, de camere foto extrem de performante. Cum aspectul unui smartphone este primul lucru care se observa, cele mai potrivite telefoane pentru femei nu aveau cum sa fie decat unele dintre cele mai frumoase de pe piata. Am inclus in acest [].

Vedetele au celebrat cele mai iconice si influente femei din lume, la Bucuresti

Sase din cele mai iconice si influente femei din istorie au reprezentat tema unui eveniment organizat joi seara la The Grand-JW Marriott din Bucuresti, manifestare la care au luat parte mai multe vedete din showbiz.

Cele mai timide zodii: cine sunt introvertitii horoscopului

Cele mai timide zodii includ Fecioarele, Racii, dar si Capricornii, pe fondul asezarii astrelor care-si lasa adanc amprenta asupra caracterului si personalitatii unei persoane. Astfel, unii native se exteriorizeaza cu usurinta in timp ce altii sunt dominati de timiditate si nesigurante.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: de la intortocheatele cai ale Tampei la locurile de vis din Retezat

In asteptarea verii, cand va puteti incumeta sa plecati in drumetii pe munte, Adevarul va propune o lista cu cele mai frumoase trasee montane din Romania: ce puteti vedea si care sunt capcanele pe care natura vi le poate intinde.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )