Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO-VIDEO Crima oribila la Slatina: femeie talharita si ucisa cu mai multe lovituri de cutit

Adevărul Adevărul,
FOTO-VIDEO Crima oribila la Slatina: femeie talharita si ucisa cu mai multe lovituri de cutit

Crima odioasa in cartierul Zahana din municipiul Slatina, joi seara, pe strada Toamnei, in zona Liceului cu Program Sportiv. O femeie care locuia in zona a fost talharita si, apoi, ucisa cu mai multe lovituri de cutit de catre un necunoscut care a disparut. Victima se intorcea de la piata aflata in imediata apropiere si mai avea 50 de metri pana sa ajunga la scara blocului unde locuia. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Crima la Slatina: femeie talharita si ucisa cu mai multe lovituri de cutit

Crima odioasa in cartierul Zahana din municipiul Slatina, joi seara, pe strada Toamnei, in zona Liceului cu Program Sportiv. O femeie care locuia in zona a fost talharita si, apoi, ucisa cu mai multe lovituri de cutit de catre un necunoscut care a disparut. Victima se intorcea de la piata aflata in imediata apropiere si mai avea 50 de metri pana sa ajunga la scara blocului unde locuia.

Slatina: Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cutit

O femeie in varsta de 59 de ani a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina, autorul sau autorii reusind sa fuga. Politistii si procurorii au inceput cautarile pentru lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )