Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO VIDEO Proteste la terasele din toata tara. Suntem singura tara din UE cu restaurante inchise si cu terasele inchise dupa ora 11

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Proteste la terasele din toata tara. Suntem singura tara din UE cu restaurante inchise si cu terasele inchise dupa ora 11

Angajatii restaurantelor si cafenelelor au participat la un protest amplu, miercuri dupa amiaza, intre orele 17 si 18, nemultumiti fata de masurile restrictive luate de Guvern fata de acest sector. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Atac la un hotel din Mogadishu: Cel putin 5 morti si peste 10 raniti

Barbati inarmati au luat cu asalt duminica un hotel de pe litoralul capitalei Somaliei, Mogadishu, dupa explozia unei masini capcane, un mod de operare care aminteste de cel al jihadistilor somalezi Shebab, a declarat un ofiter de politie pentru AFP. Cel putin cinci persoane au murit.

Protest al angajatilor HoReCa, organizat miercuri in toata tara, din cauza refuzului autoritatilor de a redeschide restaurantele (VIDEO, FOTO)

Angajatii din HoReCa protesteaza miercuri in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza. Ei solicita in continuare redeschiderea restaurantelor si au mai gasit si alte cereri pentru Guvern. Pe de.

FOTO VIDEO Accident rutier grav pe DN1. Doua persoane din Alba au decedat dupa impactul unui autoturism cu un camion

Doua persoane aflate intr-un automobil inmatriculat in Alba au decedat miercuri dimineata, intr-un grav accident rutier petrecut pe DN 1, in localitatea Scoreiu, in apropierea intersectiei cu DN 7C, din judetul Sibiu.

Mii de oameni la o petrecere in Wuhan, epicentrul pandemiei FOTO VIDEO

Mii de oameni s-au adunat in weekend pentru o petrecere la un parc acvatic din Wuhan, epicentrul pandemiei de COVID-19, arata o filmare publicata de AFP.

VIDEO: Preotul scandalagiu din Cluj, obligat sa-si ceara scuze si sa restituie banii

Preotul Florin Parasca din Parohia Tauti, Cluj, a fost sanctionat cu dojana arhiereasca dupa ce a co.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )