Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO VIDEO Accident rutier grav pe DN1. Doua persoane din Alba au decedat dupa impactul unui autoturism cu un camion

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Accident rutier grav pe DN1. Doua persoane din Alba au decedat dupa impactul unui autoturism cu un camion

Doua persoane aflate intr-un automobil inmatriculat in Alba au decedat miercuri dimineata, intr-un grav accident rutier petrecut pe DN 1, in localitatea Scoreiu, in apropierea intersectiei cu DN 7C, din judetul Sibiu. continuă pe Adevărul

Digi24: VIDEO. Accident rutier cu pagube de 3 milioane de euro: s-au ciocnit un Bugatti si un Porsche

Doi soferi grabiti au provocat un accident de peste trei milioane de euro si au blocat una dintre cele mai importante trecatori alpine. Un Bugatti Chiron, o masina cu 1. 500 de cai putere, si un Porshce 911 decapotabil, s-au blocat in spatele unei autorulote care mergea incet prin pasul Gotthard din Elvetia.

Accident cu doua persoane ranite pe DN3 Bucuresti-Fundulea

Traficul rutier este restrictionat pe DN3 Bucuresti-Fundulea din cauza unui accidetn rutier, soldat cu doua persoane ranite. Ambele victime au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

Clipe de cosmar pe o sosea din Suceava. Un tanar de 19 ani a murit, iar alti trei au fost grav raniti in urma unui accident rutier (VIDEO)

Un accident grav s-a petrecut aseara in judetul Suceava. O masina in care se aflau patru tineri a intrat cu viteza in mai multi copaci de pe margine drumului. in urma impactului, unul dintre ocupantii.

FOTO VIDEO Atac la un hotel din Mogadishu: Cel putin 5 morti si peste 10 raniti

Barbati inarmati au luat cu asalt duminica un hotel de pe litoralul capitalei Somaliei, Mogadishu, dupa explozia unei masini capcane, un mod de operare care aminteste de cel al jihadistilor somalezi Shebab, a declarat un ofiter de politie pentru AFP. Cel putin cinci persoane au murit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )