Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriel Oprea il inlocuieste, din nou, pe premier

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea il inlocuieste, din nou, pe premier

Premierul Victor Ponta l-a delegat pe Gabriel Oprea, din nou, pentru a-l inlocui in perioda in care se afla in concediu alaturi de familia lui. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea va prelua de miercuri atributiile de premier, pana pe 9 august, cand Victor Ponta se va intoarce din concediu

Victor Ponta ii va delega de miercuri, din nou, vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de prim-ministru. Oprea va ocupa functia de premier intermar pana pe data de 9 august, cand seful Executivului se va.

Oprea ii va tine, din nou, locul lui Ponta

Premierul Victor Ponta il va delega pe vicepremierul Gabriel Oprea sa ii tina locul la conducerea Executivului in perioada in care el va fi plecat in Turcia si pe perioada concediului de odihna, au declarat surse oficiale.

Gabriel Oprea: Nu-mi iau concediu in aceasta vara, depinde de premier daca preiau atributiile de interimar

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, ca nu-si va lua concediu vara acesta daca premierul Victor Ponta va trebui sa se se opereze din nou si acesta va prelua conducerea interimara a Guvernului, scrie.

Gabriel Oprea, delegat oficial de Victor Ponta sa-i preia atributiile de premier in perioada 29 iulie-9 august

Update: Victor Ponta l-a delegat oficial, miercuri, pe vicepremierului Gabriel Oprea sa-i preia a atributiile de prim-ministru in perioada 29 iulie-9 august. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial. Oprea va.

Gabriel Oprea, delegat oficial de premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta i-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de conducere a Guvernului, in perioada 29 iulie - 9 august, premierul plecand in concediu de odihna in acest interval de timp, se arata in decizia publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Premierul Ponta i-a delegat lui Gabriel Oprea atributiile de conducere a Guvernului

Premierul Victor Ponta i-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de conducere a Guvernului, in perioada 29 iulie - 9 august, premierul plecand in concediu de odihna in acest interval de timp, se arata.

Gabriel Oprea: Nu voi emite nicio ordonanta cat timp Ponta este plecat. Ma voi ocupa de problemele curente ale Guvernului

Vicepremierul Gabriel Oprea a afirmat, miercuri, ca i-a promis premierului Victor Ponta ca va ramane sa coordoneze activitatea Guvernului cat timp acesta se afla in concediu. Oprea a mentionat ca in.

Gabriel Oprea: Imnul National, marturie a parcursului tarii ca natiune

Imnul National este unul dintre simbolurile fundamentale ale statului roman si o marturie a parcursului tarii ca natiune, a spus, miercuri, premierul interimar Gabriel Oprea, care a participat la ceremonia.

Gabriel Oprea: Nu sunt un om care face jocuri de putere. Poate ca sunt o punte intre cele doua Palate (VIDEO)

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, miercuri, ca el este un fel de punte intre palate, cel de la Victoria si cel de la Cotroceni, si ca nu il intereseaza jocurile de putere. Cu privire la ordonanta.

Gabriel Oprea: Actuala coalitie sa se axeze mult mai mult pe guvernare

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat luni ca actuala coalitie este solida si din ce in ce mai puternica, dar ca isi doreste sa se axeze mult mai mult pe guvernare, scrie Agerpres. Mai mult de atat, Oprea a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )