Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gabriel Oprea: Actuala coalitie sa se axeze mult mai mult pe guvernare

B1 B1,
Gabriel Oprea: Actuala coalitie sa se axeze mult mai mult pe guvernare

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat luni ca actuala coalitie este solida si din ce in ce mai puternica, dar ca isi doreste sa se axeze mult mai mult pe guvernare, scrie Agerpres. Mai mult de atat, Oprea a. continuă pe B1

Gabriel Oprea: Nu-mi iau concediu in aceasta vara, depinde de premier daca preiau atributiile de interimar

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, ca nu-si va lua concediu vara acesta daca premierul Victor Ponta va trebui sa se se opereze din nou si acesta va prelua conducerea interimara a Guvernului, scrie.

Gabriel Oprea: Gradele in armata se acorda doar in conditiile prevazute de lege, nu contra donatii

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a explicat, luni, ca proiectul referitor la donatiile pentru armata la schimb cu gradele militare nu poate deveni realitate, in conditiile in care legea prevede foarte clar cum se.

Gabriel Oprea, despre Legea pensiilor militare: Este un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul anului

Gabriel Oprea, vicepremier si presedintele UNPR, a declarat, luni, la instrarea in sediul PSD unde a participat la sedinta Biroului Permanent condusa de Liviu Dragnea, ca promulgarea Legii pensiilor militare reprezinta un demers reparatoriul pe l-a initiat la inceputul acestui an.

Gabriel Oprea, despre promulgarea legii pensiilor militare de catre Klaus Iohannis: Este un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul acestui an

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a salutat, luni, promulgarea legii pensiilor militare de catre presedintele Klaus Iohannis joia trecuta. Legea urmeaza a fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Decizia.

Gabriel Oprea: Profesionalismul Politiei de Frontiera Romane este recunoscut de partenerii nostri internationali din UE si din NATO

Ministrul Afecerilor Interne, Gabriel Oprea a declarat, vineri, ca profesionalismul Politiei de Frontiera Romane este recunoscut de colegii din celelalte institutii pe linia securitatii nationale, dar si de.

Cinci telefoane bune din China care costa mult mai putin decat varfurile de gama

Dupa festivalul lansarilor din primavara, ne asteapta o toamna plina, Apple avand de aratat noile telefoane. Pana atunci insa daca vrei un telefon nou, dar nu vrei sa dai pe el mai mult decat ti se pare ca face, exista alternative din China catre care sa te orientezi. in afara de Apple, ceilalti producatori de [] Cinci telefoane bune din China care costa mult mai putin decat varfurile de gama Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gabriel Oprea: I-am promis lui Victor Ponta ca tin locul

Gabrile Oprea, vicepremier, a declarat, luni, la plecarea de la Biroul Permanent al PSD condus de Liviu Dragnea, ca i-a promis premierului Ponta ca ii va tine locul la conducerea Guvernului cat timp acesta se va afla in concediu.

Gabriel Oprea: I-am promis lui Victor Ponta ca ii tin locul. Eu nu-mi iau concediu

Gabrile Oprea, vicepremier, a declarat, luni, la plecarea de la Biroul Permanent al PSD condus de Liviu Dragnea, ca i-a promis premierului Ponta ca ii va tine locul la conducerea Guvernului cat timp acesta se va afla in concediu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2333 seconds )