Libnet.ro
UNICEF

13:46

Gabriela Firea, scrisoare deschisa pentru locuitorii Capitalei: Nu ne vom lasa intimidati si ne vom pune, cu tenacitate, in aplicare programul prin care avem convingerea ca bucurestenii vor trai mai bine

B1 B1,
Gabriela Firea, scrisoare deschisa pentru locuitorii Capitalei: Nu ne vom lasa intimidati si ne vom pune, cu tenacitate, in aplicare programul prin care avem convingerea ca bucurestenii vor trai mai bine

Primarul general al Capitalei are un mesaj ferm pentru toti cei care se opun proiectelor de dezvoltare a Bucurestiului. Gabriela Firea spune ca nu se va lasa intimidata si va trece peste toate piedicile pe care i. continuă pe B1

Firea, scrisoare deschisa catre bucuresteni: Lista lucrurilor bune pe care le-am facut este lunga

Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis vineri o scrisoare deschisa catre bucuresteni, enumerand cateva dintre proiectele pe care municipalitatea le desfasoara de la inceputul mandatului sau, precizand, insa, ca lista lucrurilor bune este mult mai lunga.

Opozantii mei din CGMB au dovedit ca singura lor prioritate este sa ne impiedice sa ne punem in practica proiectele

Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis, astazi, o scrisoare deschisa catre bucuresteni, enumerand cateva dintre proiectele pe care municipalitatea le desfasoara de la inceputul mandatului sau, precizand, insa, ca lista lucrurilor bune este mult mai lunga.

Gabriela Firea: Au dovedit ca au o singura prioritate: sa ne impiedice sa ne punem in practica proiectele

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis, printr-o scrisoare deschisa, ca opozantii sai din Consiliul General se folosesc de orice mijloace pentru a o opri din a-si pune in practica proiectele. Eu.

Centura Capitalei, trecuta la Primaria Bucuresti? Gabriela Firea: Decizia a fost luata principial, la nivelul Ministerului Transporturilor / Cum raspunde Compania de Drumuri

Centura Capitalei ar putea trece de la Compania de Drumuri din subordinea Ministerului Transporturilor la Primaria Capitalei, sustine primarul Gabriela Firea care a declarat pentru g4media. ro ca o astfel de decizie a fost luata principial. Pe de alta parte reprezentantii Companiei de drumuri au infirmat pentru HotNews. ro ca o astfel de decizie a fost luata si fac trimitere la un raspuns oferit anul trecut in care detaliau imposibilitatea legala de a face acest transfer, avand in vedere ca pe centura sunt proiecte pe fonduri europene. Surse din Minister spun ca o decizie ferma nu s-a luat, ci abia s-a infiintat un grup de lucru cu specialisti de la Ministerul Transporturilor, PMB si CNAIR pentru a studia aspectele legale.

Gabriela Firea: Primaria Capitalei va acorda un ajutor de 2000 de lei pentru femeile gravide si 13.800 lei pentru fertilizare in vitro

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali, cu exceptia catorva consilieri USR, au aprobat astazi doua proiecte de hotarare prin care se acorda ajutoare financiare atat femeilor insarcinate.

Primarul General, Gabriela Firea, a primit la sediul Primariei Capitalei, vizita vicepremierului Republicii Moldova, Iurie Leanca (FOTO)

Primarul General, Gabriela Firea, l-a primit luni, la sediul Municipalitatii, pe vicepremierul Republicii Moldova, Iurie Leanca. Cei doi oficiali au discutat despre proiectele pe care cele doua capitale le vor.

Cele 22 de companii municipale proaspat infiintate de primarul Gabriela Firea au in 2018 un buget de 1,2 miliarde lei. Acestea estimeaza ca vor avea 8000 de angajati pana la finalul anului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat joi bugetul pe 2018 al celor 22 de companii municipale, infiintate anul trecut de primarul Gabriela Firea. Astfel, acestea vor avea un buget estimat de 1,2 miliarde lei. Din aceasta suma, circa 370 milioane merg pentru cheltuieli de personal, companiile estimand ca pana la finalul anului vor avea circa 8. 000 de angajati 3. 000 doar la Compania Municipala de Paza si Protectie). Pentru investitii, insemnand masini, calculatoare, scule, echipamente, se estimeaza suma de 300 milioane lei.

Principalele servicii publice din Bucuresti au fost delegate catre companiile proaspat infiintate de primarul Gabriela Firea. Opozitia acuza mai multe ilegalitati

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri delegarea serviciilor de administrare a parcajelor publice, cimitire si crematorii, spatii verzi, lacuri, stranduri, afisaj stradal, locuinte si spatii comerciale, dar si optimizarea circulatiei, modernizarea si intretinere drumuri, catre 9 din companiile municipale proaspat infiintate de primarul Gabriela Firea. Fiindca avea nevoie de un vot de doua treimi, iar PNL si USR au anuntat ca voteaza impotriva, primarul Gabriela Firea a scos din proiectele de hotarare anexele cu patrimoniul care trebuia dat in administrare ca sa poata trece proiectele de hotarare cu majoritatea simpla, detinuta de PSD-ALDE.

Gabriela Firea, despre necesitatea votarii proiectelor care vizeaza activitatea companiilor municipale

Primarul General, Gabriela Firea, afacut o serie de declaratii la inceputul sedintei de consiliu de miercuri, in care a explicatnecesitatea votarii proiectelor carevizeaza activitatea companiilor.

Gabriela Firea da 11.000 de lei femeilor care vor sa faca fertilizare in vitro

Primaria Capitalei va oferi ajutor financiar de aproape 11. 000 de lei pentru femeile care doresc sa faca fertilizare in vitro, potrivit unui proiect de hotarare aprobat in sedinta CGMB, scrie Ziare. com.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )