Libnet.ro
UNICEF

06:45

Germania ofera 100.000 de euro pentru informatii care sa ajute la capturarea teroristului de la Berlin

România Liberă România Liberă,
Germania ofera 100.000 de euro pentru informatii care sa ajute la capturarea teroristului de la Berlin

Autoritatile din Germania ofera pana la 100. 000 de euro recompensa pentru informatii care ar putea ajuta la arestarea suspectului atacului din Berlin. continuă pe România Liberă

UE si doua banci internationale ofera 92 de milioane de euro pentru construirea gazoductului Romania - Republica Moldova

Uniunea Europeana, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Banca Europeana de Investitii BEI) ofera un pachet de finantare de 92 milioane de euro pentru construirea unei conducte de gaze naturale din Romania pana la Chisinau.

BEI si BERD ofera o finantare de 92 milioane euro pentru gazoductul dintre Romania si Republica Moldova

Uniunea Europeana, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Banca Europeana de Investitii BEI) vor oferi un pachet de finantare de 92 milioane euro pentru constructia unei conducte de gaze intre actualul gazoduct Iasi-Ungheni,.

Australia si Franta au semnat un contract cu o valoare estimata de 34 miliarde euro pentru livrarea a 12 submarine

Franta si Australia au semnat marti un acord pentru un contract cu o valoare estimata la 34 de miliarde de euro pentru a livra 12 submarine de atac marinei australiene. Acest acord interguvernamental este.

Ministerul Afacerilor Externe a lansat un ghid de calatorie pentru romanii care isi petrec sarbatorile de iarna in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat un ghid de calatorie pentru romanii care isi petrec sarbatorile de iarna in strainatate. Ghidul cuprinde sfaturi si informatiile necesare pentru calatoriile in tarile cele mai cautate de turistii romani:.

Snam si Allianz vor plati 601 milioane de euro pentru participatia OMV la Gas Connect Austria

Grupul austriac OMV a finalizat vanzarea participatiei sale minoritare de 49% in operatorul de transport de gaze Gas Connect Austria GCA) catre un consortiu format din Allianz, cea mai mare companie europeana de asigurari, si operatorul italian de gazoducte Snam, pentru 601 milioane de euro, transmit APA si site-ul www. oilfieldtechnology. com, citate de Agerpres.

Impact a semnat un contract de 5,24 milioane de euro, pentru constructia a sase imobile

Impact Developer and Contractor IMP) a anuntat ca a incheiat cu Devbon SRL contractul de antrepriza generala pentru executarea tuturor lucrarilor de constructii, instalatii si montaj de echipamente si utilaje necesare pentru finalizarea a sase imobile de cinci etaje, amplasate in sectorul 1, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

50 de proiecte de 125 milioane euro, pentru exercitiul bugetar 2014-2020, in judetul Suceava

Pentru perioada de finantare 2014-2020, reprezentantii Consiliului Judetean Suceava au realizat un portofoliu de 50 de proiecte.

Zece sfaturi de la MOL pentru cei care pleaca la drum cu masina de sarbatori

Pentru o calatorie placuta in conditii de siguranta pe timp de iarna, soferii ar trebui sa isi adapteze obiceiurile de condus dar si sa echipeze corespunzator autoturismele, spune MOL Romania.

Hidroterapia: tratamentul modern pentru ranile care nu se vindeca

Ranile cronice piciorul diabetic, ulcerul varicos, escara), care afecteaza peste un milion de romani, duc extrem de des la amputatii. O inovatie medicala - pansamentul hidroactiv - scurteaza mult timpul de vindecare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )