Libnet.ro
UNICEF

14:15

Incendiu la o sectie de Terapie Intensiva pentru pacienti Covid din Turcia: Noua morti - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Incendiu la o sectie de Terapie Intensiva pentru pacienti Covid din Turcia: Noua morti - UPDATE

Un incendiu care a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva pentru pacienti Covid a unui spital privat a ucis noua oameni, a anuntat guvernatorul provinciei Gaziantep, din sud-estul Turciei, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Turcia: Incendiu la o sectie ATI pentru pacienti COVID-19. Opt morti (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva pentru pacienti COVID-19 a unui spital privat din Gaziantep, sud-estul Turciei. Opt oameni au murit, a anuntat guvernatorul provinciei, citat de agentia.

8 pacienti au murit dupa un incendiu izbucnit la o sectie de terapie intensiva din Turcia

Opt persoane au murit dupa ce un incendiu a izbucnit la o sectie de terapie intensiva destinata bolnavilor de Covid-19 in provincia Gaziantep din sud-estul Turciei, relateaza Reuters.

Opt pacienti cu COVID-19 au murit intr-un incendiu la Terapie Intensiva, la un spital din Turcia

Opt persoane au murit dupa un incendiu izbucnit intr-o sectie de terapie intensiva COVID-19 al unui spital din provincia Gaziantep din sud-estul Turciei.

TURCIA: 8 morti intr-un incendiu la o sectie de terapie intensiva COVID-19 din Gaziantep

Un incendiu izbucnit in sectia de terapie intensiva COVID-19 a unui spital din Gaziantep, din sud-estul Turciei, a ucis opt persoane, a anuntat astazi biroul guvernatorului provinciei, conform Reuters.

O aeronava a Fortelor Aeriene Romane va aduce la Bucuresti echipamente de terapie intensiva, donate de Germania pentru pacientii COVID-19

Ministerul Apararii anunta ca un zbor umanitar urmeaza sa fie efectuat joi din Germania catre Romania pentru transportarea unor echipamente de terapie intensiva pentru unitatile COVID-19 din tara.

Un transport de echipamente de Terapie Intensiva donate de Germania va ajunge astazi in tara

O aeronava C-130 Hercules a Fortelor Aeriene Romane va aduce astazi in tara echipamente de Terapie Intensiva destinate unitatilor medicale din Romania pentru tratamentul pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2, donate de Germania, anunta Ministerul Sanatatii.

Un elev din Chisinau a ajuns la terapie intensiva, dupa ce profesoara l-a pedepsit pentru ca a intarziat la ore

Un copil de 15 ani, elev la un liceu din Chisinau, a ajuns la terapie intensiva din cauza ca profesoara l-a obligat sa faca 150 de genuflexiuni, dupa ce copilul a intarziat la orele de educatie fizica.

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID din Romania: Va fi o transa simbolica, pentru inceperea vaccinarii. 10.000 de doze ajung pentru 5000 de persoane

Presedintele Romaniei a fost intrebat, miercuri, despre detaliile referitoare la campania de vaccinare anti-COVID din Romania, in contextul in care primele doze de vaccin ar putea ajunge dupa Craciun pe.

GCS: 5.158 noi cazuri de coronavirus si inca 139 decese. 1.274 de pacienti COVID-19 sunt la Terapie Intensiva. 25.788 de teste, prelucrate in ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 5. 158 de infectari cu coronavirus si alte 139 decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul epidemiei a ajuns, astfel, la 587. 944 de persoane infectate, 49.

5.991 de cazuri noi de COVID-19 si 164 de decese in 24 de ore 1.267 de pacienti cu coronavirus la Terapie Intensiva

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, miercuri, 5. 991 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national si 164 de decese inregistrate pe un interval de 24 de ore in randul persoanelor infectate. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )