Libnet.ro
UNICEF

08:16

inregistrare halucinanta cu Clotilde Armand, in scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Cu rea credinta, nu ma intereseaza

B1 B1,
inregistrare halucinanta cu Clotilde Armand, in scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Cu rea credinta, nu ma intereseaza

UPDATE, 16 decembrie, ora 15 Compania Romprest Service SA a reactionatsi a precizat, printre altele, ca alege sa nu comenteze continutul celor prezentate si considera ca, in acest caz, se impune. continuă pe B1

Ce inregistrare cu Clotilde Armand a aparut in presa. Noul primar de la Sectorul 1 i-a uimit pe cei prezenti: N-ati auzit asta

Inregistrare audio incredibila cu Clotilde Armand, in scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Edilul se aude cum, la o sedinta de lucru, le cere membrilor USR si functionarilor publici solutii pentru a rezilia contractul cu Rompres, chiar si cu rea credinta. Sedinta de lucru, in presa. Clotilde Armand, inregistrata cand dadea directive in problema gunoiului din .

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1, departe de final. Directorul Romprest: Singura solutie de urgenta este o plata partiala

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 e departe de final. Miile de saci de gunoi vor fi ridicate incepand de luni, de ADP, in ciuda faptului ca exista un contract in derulare. Compania de salubritate ameninta ca da in judecata Primaria, deoarece nu si-a mai primit banii, de luni de zile.

Referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Se strang semnaturi!

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 este departe de final. Se strang semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand.

Avocatul Poporului intervine in scandalul gunoiului din Sectorul 1: Au fost intreprinse demersuri la Primarie referitoare la modalitatea de asigurare a serviciilor de salubrizare

Avocatul Poporului a anuntat, marti, ca s-a sesizat si a intreprins demersuri pe langa Primaria Sectorului 1 in legatura cu asigurarea serviciilor de salubrizare. Avand in vedere informatiile.

Lovitura dura pentru Clotilde Armand. Ce i se pregateste chiar saptamana asta

Tensiuni uriase in sectorul 1 al Capitalei, acolo unde mai multe persoane, conduse de activistul de mediu, Tudor Ionescu, realizeaza toate demersurile necesare pentru a o inlatura pe Clotilde Armand de la conducerea primariei. Aparent, tot scandalul gunoaielor aruncate pe strazile sectorului 1 pare sa fie abia la inceput. Sectorul 1, scufundat in gunoaie De .

Clotilde Armand: incepem o actiune de strans gunoiul din Sectorul 1 cu echipele de la ADP

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca luni va incepe o actiune de strangere a gunoiului stradal din Sectorul 1 cu echipele ADP. Maine incepem o actiune in forta de strans gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 impreuna cu echipele de la ADP. chiar daca firma de salubrizare ne-a anuntat ca ne da in judecata pentru ca facem asta, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand: Cuantumul burselor elevilor ar putea scadea in Sectorul 1

Cuantumul burselor elevilor ar putea scadea, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, in sedinta Consiliului Local de marti, relateaza Agerpres.

Clotilde Armand anunta o actiune in forta de strangere a gunoiului din sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca va incepe, de luni, o actiune in forta de str.

Clotilde Armand: Maine incepem o actiune in forta de strans gunoiul din Sectorul 1

De cand este oficial noul Primar al Sectorului 1, Clotilde Armand si-a inceput in forta noul mandat si anunta ca luni va avea loc o actiune, tot in forta. Este vorba despre o actiune de strans gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1.

CLOTILDE ARMAND: Am lansat o platforma online prin care cetatenii sa semnaleze deseurile necontrolate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat ca a lansat o platforma online prin care cetatenii sa semnaleze deseurile necontrolate la care autoritatea locala nu a ajuns pana in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )