Libnet.ro
UNICEF

07:00

Clotilde Armand anunta o actiune in forta de strangere a gunoiului din sectorul 1

România Liberă România Liberă,
Clotilde Armand anunta o actiune in forta de strangere a gunoiului din sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca va incepe, de luni, o actiune in forta de str. continuă pe România Liberă

Clotilde Armand: incepem o actiune de strans gunoiul din Sectorul 1 cu echipele de la ADP

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca luni va incepe o actiune de strangere a gunoiului stradal din Sectorul 1 cu echipele ADP. Maine incepem o actiune in forta de strans gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 impreuna cu echipele de la ADP. chiar daca firma de salubrizare ne-a anuntat ca ne da in judecata pentru ca facem asta, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

CLOTILDE ARMAND: Maine incepem o actiune in forta de strans gunoiul stradal

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca va incepe, de luni, o actiune in forta de strangere a gunoiului de pe strazi, sustinand ca a asteptat destul sa ajunga la o intelegere legala cu firma de salubrizare Romprest.

Clotilde Armand: Maine incepem o actiune in forta de strans gunoiul din Sectorul 1

De cand este oficial noul Primar al Sectorului 1, Clotilde Armand si-a inceput in forta noul mandat si anunta ca luni va avea loc o actiune, tot in forta. Este vorba despre o actiune de strans gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1.

EXCLUSIV Garda de Mediu a intrat peste Clotilde Armand. Se fac verificari la sange in scandalul gunoaielor din Sectorul 1: Sunt analizate contractele si autorizatiile de mediu

Garda de Mediu intervine in scandalul gunoaielor din Sectorul 1, dupa ce mai multi cetateni s-au revoltat ca primarul Clotilde Armand nu actioneaza pentru solutionarea problemei devenita insuportabila.

Cum a explodat peste noapte criza gunoiului din Sectorul 1 si cum a incercat Clotilde Armand sa se scuze, desi ea a declansat conflictul

Criza gunoiului din Sectorul 1 a luat amploare de la o zi la alta, multi bucuresteni reclamand faptul ca de vina pentru situatia creata este chiar primarul proaspat ales, Clotilde Armand. Asa se face ca.

Criza gunoiului din Sectorul 1: Clotilde Armand cere firmei de salubrizare refacturarea serviciilor prestate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, joi, ca a cerut companiei de salubritate Romprest refacturarea serviciilor prestate pentru a intra in legalitate.

Clotilde Armand, atac dur la adresa lui Nicusor Dan: il rog sa nu mai complice inutil lucrurile

Discutiile aprinse pe tema gunoiului care a pus stapanire pe strazile sectorului 1 par sa nu se termine prea repede. De altfel, nici solutiile pentru rezolvarea problemei nu par sa soseasca in timp util, motiv pentru care, primarul sectorului 1, Clotilde Armand, aduce acuzatii Primarului General al Capitalei. Romprest refuza sa mai ridice gunoaiele in .

CLOTILDE ARMAND: Am solicitat Romprest refacturarea serviciilor prestate pentru a intra in legalitate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, astazi, ca a solicitat companiei de salubritate Romprest refacturarea serviciilor prestate pentru a intra in legalitate.

Sectorul 1 este ingropat, de saptamani la rand, in gunoaie: Primarul Clotilde Armand nu a luat inca vreo masura pentru ca strazile sa nu mai fie focare de infectie in plina pandemie

Criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei se adanceste. Totul a inceput dupa ce Clotilde Armand a devenit primar al sectorului. De atunci au trecut saptamani la rand, insa edilul nu a luat nicio masura,.

Romprest: Actiunile primarului Clotilde Armand nu au nimic de-a face cu cetatenii Sectorului 1. Ele reprezinta o instigare la incalcarea legislatiei de mediu

Romprest, compania care se ocupa de curatenie si salubrizare in Sectorul 1 al Capitalei, a respins toate acuzatiile formulate recent de primarul Clotilde Armand USR) impotriva sa. in acest sector, depozitele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )