Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se intampla chiar acum la granita cu Ungaria. Politia Romana a facut anuntul azi

Playtech Playtech,
Se intampla chiar acum la granita cu Ungaria. Politia Romana a facut anuntul azi

In aceasta dimineata romanii care vroiau sa iasa din tara pe la granita cu Ungaria au avut de asteptat. Au aparut cateva probleme pe ambele sensuri, de intrare si de iesire din Romania, la granita de vest. Sistemul informatic a cazut Conform unui comunicat de de Politia de frontiera Oradea, in aceasta dimineata cei care . continuă pe Playtech

Ce se intampla chiar acum cu pensiile speciale. Decizia CCR de azi e revoltatoare

Intr-un moment destul de delicat din punct de vedere politic si social, decizia CCR de astazi amplifica lucrurile. Conform unor surse, astazi CCR a dat o decizie, cel putin controversata, referitoare la taxarea pensiilor speciale. Tema, si-asa una sensibila, prin noua decizie amplifica si mai mult nemultumirie in plan social. Pensiile speciale scapa de taxare .

Ce se intampla cu victimele gruparii din care Alex Bodi face parte. Politia Romana e in alerta

Noi detalii din cazul controversat care-l are protagonist pe unul din cei mai vizuali afaceristi de la noi. Ce se intampla acum cu victimele gruparii din care face parte Alex Bodi? Situatia se arata a fi din ce in ce mai stufoasa pentru Politia Romana care ramane in alerta. Detalii dosar Alex Bodi. Ce se .

UPDATE Trafic intrerupt cateva ore la granita cu Ungaria. Nu functioneaza sistemul informatic al autoritatilor maghiare Cozi la punctele de frontiera din vestul tarii

Traficul a fost oprit marti, pentru cateva ore, la granita cu Ungaria, in conditiile in care sistemul informatic al autoritatilor maghiare nu functioneaza, a anuntat Politia romana de Frontiera. in aceste conditii, s-au format cozi interminabile la punctele de frontiera din vestul tarii.

Anuntul dezastruos pentru cei cu masini pe benzina si motorina. S-a aflat chiar acum

Dupa aproape noua luni de preturi mici, pe piata petroliera se intampla lucruri. Soferii de masini pe benzina si motorina trebuie sa afle urgent, ca sa fie pregatiti de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )