Libnet.ro
UNICEF

06:31

Investitii de peste 5 milioane de euro la Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara

Adevărul Adevărul,
Investitii de peste 5 milioane de euro la Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara

Comuna din Alba cu investitii de 20 de milioane de euro din fonduri europene ar eplanuri mari si pentru anul 2017. Primarul Gheorghe Damian afirma cu bugetul de investitii pentru acest an se ridica la peste 5 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Premiera nationala pe piata de retail, la Iasi. Cine este in spatele unei investitii estimate la 10 milioane de euro

Primul magazin MatHaus din tara, un brand dezvoltat de Arabesque, si-a deschis portile astazi in capitala Moldovei. Investitia firmei detinte de familia Rapotan va asigura 100 de noi locuri de munca.

38 de perchezitii in patru judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste cinci milioane de euro. Surse: Trei dintre firmele vizate ar apartine nepotului lui Gigi Becali

38 de perchezitii au loc, joi dimineata, la sediile unor firme din domeniul agricol, al constructiilor si al comertulu, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro. 47 de persoane vor fi aduse la audieri, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Descinderi la suspecti de evaziune fiscala. Reteaua a inselat statul cu peste 5 milioane de euro

Aproximativ 100 de politisti au descins joi, 9 martie, la 38 de adrese din Bucuresti, Calarsai, Constansa si Ilfov, la ediile unor firme din domeniul agricol, al constructiilor si al comertului, ai caror reprezentanti sunt banuiti de evaziune fiscala si spalare a banilor. Surse din randul anchetatorilor u precizat ca in judetul Calarasi au loc 3 descinderi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )