Libnet.ro
UNICEF

08:16

Ion Cristoiu: Cristian Preda ii va da ordine membrului simplu al PMP care va fi Traian Basescu

B1 B1,
Ion Cristoiu: Cristian Preda ii va da ordine membrului simplu al PMP care va fi Traian Basescu

In editorialul publicat astazi pe blogul sau, Ion Cristoiu apara principiul binelui rasplatit tot cu bine si vorbeste despre atitudinea europarlamentarului Cristian Preda fata de Traian Basescu. Cristoiu. continuă pe B1

VIDEO PMP l-a exclus din partid, prin vot unanim, pe europarlamentarul Cristian Preda

PMP l-a exclus din partid, prin vot unanim, pe europarlamentarul Cristian Preda, conform unui comunicat al formatiunii transmis sambata, si ii cere, daca mai are putina onoare, sa renunte la postul de deputat european.

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din PMP

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din Partidul Miscarea Populara PMP) in urma unor actiuni care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara, a anuntat azi deputatul Clement Negrut, secretar general al PMP, la sedinta Colegiului National, sustinuta la Baile Tusnad, judetul Harghita.

Cristian Preda a fost exclus din PMP

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din Partidul Miscarea Populara PMP), ca urmare a unor actiuni care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara, a anuntat, sambata, deputatul Clement Negrut, secretar general al PMP, la sedinta Consiliului National, sustinuta la Baile Tusnad, judetul Harghita.

Cristian Preda a fost EXCLUS din PMP. Europarlamentarul ceruse demiterea lui Udrea

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din PMP, in urma unor actiuni care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara. Anuntul a fost facut sambata, de deputatul Clement Negrut, secretar general.

Cristian Preda vrea sefia PMP dupa ce a criticat partidul (VIDEO)

Cristian Preda vrea sefia PMP. Europarlamentarul joaca insa la intimidare. El le-a cerut colegilor de partid sa aleaga intre excluderea sa din PMP sau sustinerea candidaturii sale la sefia partidului. Propunerea.

PMP l-a exclus din partid, prin vot unanim, pe europarlamentarul Cristian Preda

PMP l-a exclus din partid, prin vot unanim, pe europarlamentarul Cristian Preda si ii cere, daca mai are putina onoare sa renunte la postul de deputat european. Colegiul National CN) al PMP, forul.

Adevarul Live, ora 13.00. Cristian Preda: Sunt gata sa preiau sefia PMP. Elena Udrea e o perdanta

Europarlamentarul Cristian Preda vorbeste astazi, la Adevarul Live, despre excluderea sa din Partidul Miscarea Populara.

VIDEO Cristian Preda, la Adevarul Live: Catalin Ivan ar vrea sefia PSD

Europarlamentarul Cristian Preda a vorbit astazi, la Adevarul Live, despre posibila sa excludere din Partidul Miscarea Populara si le-a transmis colegilor un mesaj: au de ales intre eliminarea sa din formatiune si acceptarea propunerii de a candida la sefia PMP. De asemenea, el a opinat ca europarlamentarul Catalin Ivan ar putea fi unul dintre cei inscrisi in cursa pentru sefia PSD.

Ion Cristoiu: DNA e Divizia Penala a SRI

Mult dezbatutul subiect de ieri al bugetului Directiei Nationale Anticoruptie pe 2015 este tema editorialului de astazi al lui Ion Cristoiu. Luand seama la alarmele, revoltele si zbieretele starnite joi.

Ion Cristoiu: Cat timp va mai putea nega Romania implicarea in scandalul inchisorilor CIA?

Raportul Comisiei de Informatii din Senatul SUA privind programul de interogare al CIA, dat publicitatii marti, este subiectul editorialului jurnalistului Ion Cristoiu de astazi, de pe blogul sau. Romania ar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )