Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO PMP l-a exclus din partid, prin vot unanim, pe europarlamentarul Cristian Preda

Hotnews Hotnews,
 VIDEO PMP l-a exclus din partid, prin vot unanim, pe europarlamentarul Cristian Preda

PMP l-a exclus din partid, prin vot unanim, pe europarlamentarul Cristian Preda, conform unui comunicat al formatiunii transmis sambata, si ii cere, daca mai are putina onoare, sa renunte la postul de deputat european. continuă pe Hotnews

PMP l-a exclus din partid, prin vot unanim, pe europarlamentarul Cristian Preda

PMP l-a exclus din partid, prin vot unanim, pe europarlamentarul Cristian Preda si ii cere, daca mai are putina onoare sa renunte la postul de deputat european. Colegiul National CN) al PMP, forul.

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din PMP

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din Partidul Miscarea Populara PMP) in urma unor actiuni care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara, a anuntat azi deputatul Clement Negrut, secretar general al PMP, la sedinta Colegiului National, sustinuta la Baile Tusnad, judetul Harghita.

Cristian Preda a fost exclus din PMP

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din Partidul Miscarea Populara PMP), ca urmare a unor actiuni care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara, a anuntat, sambata, deputatul Clement Negrut, secretar general al PMP, la sedinta Consiliului National, sustinuta la Baile Tusnad, judetul Harghita.

Cristian Preda a fost EXCLUS din PMP. Europarlamentarul ceruse demiterea lui Udrea

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din PMP, in urma unor actiuni care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara. Anuntul a fost facut sambata, de deputatul Clement Negrut, secretar general.

Gabriela Vranceanu Firea: Separarea functiei administrative de cea din partid-buna

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea a transmis ca ideea de a separa functiile administrative de cele de partid este una buna si va contribui la eliminarea din imaginarul public a perceptiei de baron, alti doi colegi, Daniel Savu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )