Libnet.ro
UNICEF

06:31

Ion Cristoiu: De ce au esuat negocierile pentru alianta care s-o sprijine pe Gabriela Firea

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: De ce au esuat negocierile pentru alianta care s-o sprijine pe Gabriela Firea

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, intr-un editorial pe blogul sau, motivul pentru care au esuat negocierile pentru formarea unei aliante in Bucuresti pentru sprijinirea Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu face praf Alianta PNL-USR-PLUS! Ce are de castigat PNL de pe urma candidaturii lui Nicusor Dan

Jurnalistul Ion Cristoiu face praf Alianta PNL-USR-PLUS. Cristoiu spune ca PNL ar fi castigat si cu candidatii proprii, de pilda cu Rares Bogdan sau Cristian Popescu, dar a ales alianta cu USR pentru a-si cumpara linistea. Ce are de castigat PNL de pe urma candidaturii lui Nicusor Dan.

Strategie noua a PSD. Ion Cristoiu a dezvaluit ce plan are partidul pentru alegeri

Partidul Social Democrat adopta o noua strategie pentru alegerile locale si parlamentare, a dezvaluit Ion Cristoiu la Antena 3. Jurnalistul a facut si o analiza a celor mai importante evenimente politice de saptamana aceasta si a prezentat ce crede ca se va intampla la alegeri.

inca un judet unde au esuat negocierile PNL-USR PLUS. Am nimerit cumva in Urzeala Tronurilor

Reprezentantii PNL si USR PLUS nu au ajuns la un numitor comun in privinta unei aliante de drepta in judetul Caras-Severin, astfel ca vor merge separat la alegerile locale. Liderii formatiunilor se acuza reciproc pentru esecul negocierilor.

DigiSport: Hai, gata. Sunt liber! Sainz, replica dura pentru Hamilton, care l-a criticat ca n-a ingenuncheat pentru blacklivesmatter

Spaniolul Carlos Sainz 25 de ani), pilotul McLaren-Renault, a primit numeroase critici pentru ca nu a ingenuncheat la protestele anti-rasism din Formula 1.

Testul Covid negativ devine obligatoriu si pentru cei care merg in Egipt

Cetatenii straini care se deplaseaza in Republica Araba Egipt, inclusiv cetatenii romani, trebuie sa prezinte la punctele de trecere a frontierei, in mod obligatoriu, un test molecular negativ tip PCR) pentru infectia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore anterior efectuarii calatoriei, informeaza Ministerul Afacerilor de Externe.

Noi reguli pentru romanii care merg in Italia. Ce decizie au luat autoritatile de acolo

Romania inca este considerata o tara cu risc ridicat din punct de vedere epidemiologic, in ce priveste cazurile de coronavirus, astfel ca Italia a hotarat ca persoanele care merg din tara noastra la ei sa stea mai intai in izolare la domiciliu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )