Libnet.ro
UNICEF

13:46

Kelemen la cea mai buna clasare din cariera la Mondialele de patinaj

Online Sport Online Sport,
Kelemen la cea mai buna clasare din cariera la Mondialele de patinaj

Patinatorul roman Zoltan Kelemen a obtinut cea mai buna clasare din cariera la Campionatele Mondiale de patinaj artistic in urma programului liber de la Saitama, Japonia. continuă pe Online Sport

Zoltan Kelemen, cea mai buna clasare la un Mondial.

Patinatorul roman Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 21 la Mondialul de patinaj artistic din Japonia. Romanul a obtinut un total de 176,81 puncte. Proba masculina a fost castigata de patinatorul Yuzuru Hanyu 282,59. Patinatorul detine si titlul olimpic. Pe doi s-a clasat un alt japonez, Tatsuki Machida, cu 282,26 puncte, podiumul fiind completat de spaniolul Javier Fernandez, cu 275,93 de puncte.

Maria Dinulescu, desemnata cea mai buna actrita la LA Indie Film Festival 2014

Maria Dinulescu a fost desemnata cea mai buna actrita la LA Indie Film Festival 2014 pentru rolul din scurtmetrajul Stepping Out, regizat de Nataliya Padilla, informeaza Institutul Cultural Roman din New York,.

Obama avertizeaza: America este CEA MAI PUTERNICA natiune din lume

Presedintele american Barack Obama l-a avertizat pe Vladimir Putin sa nu cumva sa trimita trupe militare in Ucraina, in caz contrar va suporta sanctiuni si mai dure. Obama a spus ca Rusia este numai o putere.

Schimbari pentru principalul rival al Facebook, iar cea mai importanta aduce moartea unui simbol

Universul retelelor sociale e in continua schimbare, cel putin cand vine vorba de functionalitati noi in aplicatiile mobile sau online. Mai nou, Twitter a pornit un val de schimbari si s-ar putea inspira de la Facebook, cea mai mare retea din lume, pentru cea mai importanta.

Tamara Buciuceanu se retrage din cariera: Eu mi-am facut datoria!

Una din cele mai iubite si respectate actrite din Romania, Tamara Buciuceanu isi pregateste retragerea din cariera de sase decenii. Este bine sa lasam locul celor tineri. Eu miam facut datoria, a declarat artista.

EVGA Tegra Note 7, cea mai rapida tableta cu Android

EVGA Tegra Note 7 este cea mai rapida tableta de 7 inci cu Android, lansata ieri, si cu disponibilitate imediata in Germania. Nu ma asteptam sincer ca Nvidia sa se miste atat de repede cu cipurile noi,EVGA Tegra Note 7este insa dovada ca se poate. Desigur, parteneriatul dintre Nvidia si EVGA este unul dintre cele mai stranse, de aici si rapiditatea cu care s-au miscat. Tableta respecta destul de mult design-ul propus de Nvidia, si prezentat atat la CES 2014 [].

Romania, cea mai mare mortalitate prin cancer din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe bolile cronice, a spus presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae.

Romania. Mortalitatea prin cancer, cea mai mare din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe b.

Expo Arad lanseaza cea mai moderna Piata de masini

Expo Arad, cel de-al doilea complex expozitional, ca marime, din Romania, lanseaza, din 29 martie, cea mai moderna Piata de masini din Vestul tarii.

Cea mai mare bursa de Bitcoin a gasit 200.000 monede uitate

Mt. Gox, cea mai mare bursa de Bitcoin din lume, care si-a cerut intrarea in faliment in februarie, a anuntat, vineri, ca a gasit aproximativ 200. 000 din cele 850. 000 monede virtuale despre care declarase ca le pierduse, relateaza presa internationala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )