Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis, precizari importante despre Strategia Nationala de Aparare

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, precizari importante despre Strategia Nationala de Aparare

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care au fost subiectele de pe ordinea de zi a sedintei CSAT. continuă pe România Liberă

Marti, presedintele Iohannis se va intalni cu premierul Ponta la sedinta CSAT. Pe ordinea de zi - defrisarile ilegale si Strategia nationala de aparare

Marti va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe ordinea de zi se afla defrisarile ilegale, Strategia nationala de aparare, participarea fortelor armate in strainatate. Sedinta poate constitui un prilej de intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in conditiile in care presedintele i-a cerut public demisia premierului, iar cel din urma - urmarit penal de DNA - a refuzat sa si-o depuna.

CSAT se reuneste la ora 15:00: Strategia Nationala de Aparare si masuri de stopare a defrisarilor ilegale, pe ordinea de zi

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se intruneste marti, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi figurand Strategia Nationala de Aparare a Tarii, impactul si masuri ferme de stopare a defrisarilor ilegale si stadiul programului de inzestrare a Fortelor Aeriene cu avion multirol, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Ce spune Iohannis despre Strategia de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la inceputul consultarilor cu reprezentantii partidelor politice din coalitia de guvernare, ca Strategia pentru Aparare trebuie sa-si continue calea, pentru a fi finalizata in timp util, chiar daca viata politica e un pic mai agitata.

Iohannis are astazi consultari cu liderii partidelor privind Strategia Nationala de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis va avea astazi consultari cu liderii formatiunilor si partidelor parlamentare cu privire la Strategia Nationala de Aparare.

Iohannis, consultari cu reprezentantii Puterii: Documentul privind strategia nationala de aparare trebuie sa isi continue parcursul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a inceput consultarile la Palatul Cotroceni cu reprezentantii Puterii pe tema strategiei nationale de aparare, informeaza B1 TV. La debutul consultarilor, seful statului a precizat.

CSAT se reuneste marti; pe ordinea de zi Strategia Nationala de Aparare si masuri de stopare a defrisarilor ilegale

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se intruneste marti, de la ora 15,00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi figurand Strategia Nationala de Aparare a Tarii,.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele politice pe tema Strategiei Nationale de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la ora 18. 00, cu liderii formatiunilor si partidelor parlamentare, pentru a dezbate Strategia Nationala de Aparare.

Defrisarile ilegale ale fondului forestier, strategia Nationala de Aparare a Tarii si evolutiile din Ucraina, pe agenda sedintei CSAT de marti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cu marti, de la ora 15. 00, va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la Palatul Cotroceni. Pe agenda sedintei CSAT se numara defrisarile.

Klaus Iohannis: Este nevoie sa readucem rigoarea, claritatea si corectitudinea in tot ce tine de cadrul normativ care priveste securitatea nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in urma intalnirii cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare privind Strategia Nationala de Aparare a Tarii, ca rigoarea, claritatea si.

Sedinta CSAT s-a incheiat, dupa doua ore si jumatate; Klaus iohannis face declaratii la ora 18.00

Sedinta CSAT, care a avut pe ordinea de zi mai multe subiecte, intre care defrisarile ilegale ale fondului forestier national, Strategia Nationala de Aparare a Tarii, evolutiile din Ucraina, s-a incheiat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )