Libnet.ro
UNICEF

10:45

Kremlinul acuza Casa Alba de atitudine contradictorie in privinta sanctiunilor impuse Rusiei

Hotnews Hotnews,
 Kremlinul acuza Casa Alba de atitudine contradictorie in privinta sanctiunilor impuse Rusiei

Kremlinul considera contradictorii atitudinea si declaratiile Casei Albe privind noile sanctiuni impuse Rusiei, aprobate de Congres, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump l-a demis pe Anthony Scaramucci la 10 zile dupa numirea ca director de comunicare la Casa Alba deoarece a considerat nepotrivite declaratiile date de acesta unui jurnalist

Donald Trump l-a demis pe Anthony Scaramucci la 10 zile dupa numirea acestuia in functia de director de comunicare la Casa Alba deoarece a considerat nepotrivite declaratiile date de acesta unui jurnalist de la revista The New Yorker, a anuntat Casa Alba, potrivit Reuters.

Casa Alba: Presedintele SUA, Donald Trump, a ajutat la redactarea declaratiei fiului sau privind intrevederea cu avocata rusa

Casa Alba a anuntat, marti, ca presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a contribuit la redactarea declaratiei prin care fiul sau cel mare a negat ca intrevederea pe care a avut-o cu avocata rusa a fost legata de campania prezidentiala din 2016.

Casa Alba: Declaratia lui Trump Jr. despre intalnirea cu un avocat rus a fost adevarata

Casa Alba a declarat marti ca presedintele SUA, Donald Trump, a avut un rol in declaratia in care fiul sau a negat intalnirea cu un avocat rus, in legatura cu alegerile prezidentiale din 2016, dar o purtatoare de cuvant a insistat ca aceasta declaratie este adevarata, potrivit Reuters.

Casa Alba, paralizata de scandaluri: Cazul Scaramucci, un simptom al problemei Trump

Cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, nu a avut macar o zi linistita de cand a ocupat Biroul Oval din Casa Alba, in care de sase luni incoace domneste haosul.

SUA: Presedintele Trump l-a inlaturat pe Anthony Scaramucci, dupa doar zece zile ca director de comunicare la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a decis luni seara sa-l inlature pe Anthony Scaramucci din pozitia de director de comunicare, la recomandarea noului sef de cabinet al liderului republican, John F. Kelly. Finantistul Scaramucci si-a petrecut doar zece zile extrem de controversate la conducerea departamentului de comunicare de la Casa Alba, relateaza New York Times.

ABC News:CRIZA la Casa Alba. Noul sef de comunicare pleaca dupa doar 10 zile!

Directorul de comunicare al Casei Albe a demisionat, anunta ABC News, pe surse. Stirea este cu atat mai socanta cu cat Anthony Scaramucci preluase functia pe 21 iulie. De atunci, Casa Alba s-a.

O noua traditie la Casa Alba: Conferintele de presa vor incepe cu citirea scrisorilor primite de Donald Trump

Echipa de comunicare de la Casa Alba si-a propus sa faca o traditie din lecturarea scrisorilor primite de Donald Trump si a inceput cu misiva unui baietel de noua ani. Momentul i-a surprins si tulburat pe jurnalisti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )