Libnet.ro
UNICEF

20:15

SUA: Presedintele Trump l-a inlaturat pe Anthony Scaramucci, dupa doar zece zile ca director de comunicare la Casa Alba

Hotnews Hotnews,
 SUA: Presedintele Trump l-a inlaturat pe Anthony Scaramucci, dupa doar zece zile ca director de comunicare la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a decis luni seara sa-l inlature pe Anthony Scaramucci din pozitia de director de comunicare, la recomandarea noului sef de cabinet al liderului republican, John F. Kelly. Finantistul Scaramucci si-a petrecut doar zece zile extrem de controversate la conducerea departamentului de comunicare de la Casa Alba, relateaza New York Times. continuă pe Hotnews

CRIZA LA CASA ALBA: Directorul de comunicare a fost DEMIS. Anthony Scaramucci pleaca dupa doar 10 zile!

Directorul de comunicare al Casei Albe a demisionat, anunta ABC News, pe surse, iar potrivit, New York Times, acesta ar fi fost demis catre presedintele Donald Trump. Stirea este cu atat mai socanta cu.

Noul sef de comunicare al Casei Albe, Anthony Scaramucci, derapaj verbal grav: Eu nu sunt Steve Bannon, nu incerc sa-mi sug singur p..

Noul sef al comunicarii la Casa Alba, proaspat numit pentru a da un nou elan presedintiei lui Donald Trump, a comis primele derapaje verbale, insultand extrem de vulgar colaboratorii sai din administratia americana, scrie AFP.

Proiectul de lege care prevede sanctiuni impotriva Moscovei a ajuns la presedintele SUA, Donald Trump

Proiectul de lege adoptat de Congresul SUA privind intarirea sanctiunilor impotriva Rusiei a auns la Casa Alba, unde presedintele american trebuie sa-l semneze sau sa-l blocheze folosind dreptul de veto.

Presedintele Trump l-a inlocuit pe seful de cabinet Priebus cu generalul John Kelly, fostul sef al Departamentului de Securitate Interna

Presedintele Donald Trump l-a inlocuit pe seful de cabinet al Casei Albe, Reince Priebus, dupa doar sase luni in functie, cu generalul in retragere John Kelly, fostul sef al Departamentului de Securitate Interna, in ceea ce reprezinta o importanta remaniere a administratiei Trump, informeaza Reuters.

inca o lovitura pentru presedintele Trump. Senatul respinge abrogarea Obamacare

Senatul Statelor Unite a respins, vineri, abrogarea partiala a Obamacare, legea sanatatii adoptata in timpul fostei administratii democrate a presedintelui Barack Obama, in 2010. Votul, dupa dezbateri tensionate, reprezinta o lovitura pentru presedintele Donald Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )