Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE Finala Europa League

Online Sport Online Sport,
LIVE Finala Europa League

LIVE Finala Europa League. continuă pe Online Sport

FINALA EUROPA LEAGUE Sevilla - Benfica, miercuri seara, la ora 21:45

Benfica Lisabona o va intalni pe Sevilla FC, miercuri seara, in finala Europa League la fotbal, pe 'Juventus Stadium' din Torino, de la ora 21,45 ora Romaniei). Lusitanii au pierdut ultimele sapte finale jucate in cupele europene, in timp ce Sevilla a castigat de doua ori la rand Cupa UEFA. Partida va fi in direct la Dolce Sport si LIVETEXT pe HotNews. ro.

Finala Europa League. Benfica, in cautarea revansei

In mai 2013, Benfica pierdea dramatic titlul, Cupa Portugaliei si finala Europa League. Un an mai tarziu, vulturii sunt pregatiti pentru revansa. Au castigat deja campionatul intern si Cupa Ligii, sunt califi.

FC Sevilla este campioana Europa League, scor 4-2 dupa penalti-uri/Benfica nu scapa de blestemul lui Guttmann. A opta finala pierduta

FC Sevilla este noua campioana a Europa League dupa ce a invins-o pe Benfica Lisabona la loviturile de departajare, 4-2, rezultatul dupa cele 90 de minute de joc si dupa cele doua reprize de prelungiri fiind 0-0. Spaniolii au avut nervii mai tari pe Juventus Stadium, Cardozo si Rodrigo ratand pentru lusitani loviturile de la punctul cu var. Benfica a dominat jocul si a avut ocaziile mai mari, dar pierde dramatic si a opta finala disputata, motiv pentru fanii lusitanilor sa invoce din nou blestemul lui Guttmann. vezi in text povestea antrenorului maghiar Guttman care a antrenat si in Romania).

Real Madrid vs Atletico Madrid: Un bilet la finala Champions League a ajuns sa coste chiar si 8000 de euro

Cu doua saptamani inainte de finala Champions League, preturile biletelor pentru meciul de la Lisabona au ajuns sa coste si 8000 de euro. In ultimul act al competitiei se vor intalni Real Madrid si Atletico Madrid, pe 24 mai, de la ora 21:45.

Europa League, finala: FC Sevilla - Benfica Lisabona (LIVE, 21:45)

Totul despre finala din Liga Europa, intre Benfica si Sevilla, meci care este astazi live pe onlinesport. ro de la ora 21:45.

LIVE Finala Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata

Simona Halep joaca astazi finala turneului de tenis de la Madrid, cu Maria Sharapova. Amanunte live, mai jos.

LIVE Finala Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata (azi, 17:30)

Simona Halep joaca astazi finala turneului de tenis de la Madrid, cu Maria Sharapova. Amanunte live, mai jos. INFO: Ne cerem scuze pentru eroarea de ieri cand am anuntat ora finalei ca 20:15, site-ul WTA a anuntat gresit initial ora de start si am preluat si noi de la ei.

LIVE Finala Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata (duminica, dupa ora 17:30)

Simona Halep a aflat sambata ora si adversara din finala pe care o joaca duminica la turneul de tenis de la Madrid.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )