Libnet.ro
UNICEF

13:15

LUDOVIC ORBAN: Digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern

Digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern, iar in perioada urmatoare importanta este pregatirea lansarii procedurilor de licitatie pentru tot ceea ce inseamna aplicatii digitale de informatizare a administratiei publice. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ludovic Orban: Digitalizarea e o prioritate absoluta pentru Guvern. Ne dorim ca oamenii sa isi rezolve problemele online, nu la ghiseu

Premierul Ludovic Orban a subliniat, in cadrul evenimentuluiRomanian Information Day, ca digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern, iar in perioada urmatoare sunt importante.

LUDOVIC ORBAN: Apreciez modul in care credinciosii musulmani au respectat masurile de limitare a raspandirii virusului

Premierul Ludovic Orban transmite comunitatii musulmane din Romania cele mai calde urari de sanatate, pace si implinire spirituala cu ocazia sarbatorii Kurban Bayram - Sarbatoarea Sacrificiului.

Surse. Ludovic Orban e dispus sa renunte la Dan Cristian Popescu pentru o alianta cu USR-PLUS. Discutie decisiva cu Barna

Liderul PNL Ludovic Orban ar fi dispus sa renunte la Dan Cristian Popescu candidatul PNL la Sectorul 2) pentru a parafa o intelegere cu Alianta USR-PLUS in Capitala, sustin surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Obiectivul lui Orban este eliberarea Capitalei din ghearele PSD. De asemenea, Ludovic Orban va inlocui si candidatul PNL la Sectorul 5. Dan Barna si Ludovic Orban vor avea astazi o noua runda de negocieri.

Ludovic Orban: Interesul PSD e sa prelungeasca mandatele parlamentarilor. E pentru prima data in 30 de ani cand vad asa ceva

Premierul Ludovic Orban a acuzat PSD ca vrea sa prelungeasca mandatele parlamentarilor, in adoptarii legii prin care Parlamentul va stabili data alegerilor. Liderul de la Palatul Victoria a precziat ca va discuta cu juristii din partid daca sa atace sau nu la CCR legea.

DOCUMENT Noi acte normative de sprijin a mediului de afaceri Ludovic Orban: Miliardul de euro a fost in prima lectura, obiectivul nostru este sa-l adoptam saptamana asta

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul are ca obiectiv sa aprobe in aceasta saptamana noi acte normative privind masuri de sprijin pentru mediul de afaceri, in baza unei alocari din fonduri europene in valoare de un miliard de euro. Referitor la granturile pentru digitalizarea IMM-rilor, premierul a precizat ca urmeaza sa fie adoptate in sedinta de vineri. Tot atunci, va fi discutat un memorandum privind Fondul Roman de Investitii. Vezi stadiul actelor normative privind relansarea economica.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE DESCHIDEREA SCOLILOR: Totul depinde de evolutia situatiei epidemiologice

Guvernul are in analiza trei - patru scenarii pentru deschiderea scolilor si va lua o decizie in urma unei analize care va tine cont de mai multe elemente, dar totul depinde de evolutia situatiei epidemiologice, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, chemat din nou in Parlament

Premierul ar trebui sa prezinte, conform presedintilor celor doua Camere, un plan privind organizarea alegerilor locale si deschiderea noului an scolar Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, i-au trimis, ieri, premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care ii cer sa prezinte un raport, care sa fie dezbatut cu prioritate, cu privire la masurile pe care urmeaza sa le intreprinda pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si pentru organizarea, in bune conditii, a alegerilor pentru administratia publica locala, dar si pentru deschiderea noului an scolar.

Premierul si vicepremierul, la Sibiu, pentru proiectului noului spital judetean. Ludovic Orban: Sunt convins ca va deveni un centru extrem de important medical in Romania

Premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan si Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, participa joi la sedinta ordinara a Consiliului Judetean Sibiu, unde sunt analizati indicatorii tehnico-economici din.

Premierul si vicepremierul, la Sibiu, pentru proiectului noului spital judetean. Ludovic Orban: Va deveni un centru medical extrem de important Raluca Turcan: Acum patru ani era la nivel de vis

Ludovic Orban si Raluca Turcan au anuntat, joi, un acord pentru constructia unui nou spital judetean la Sibiu. Prim-ministrul a declarat ca este convins ca proiectul se va materaliza intr-un centru medical .

Premierul si vicepremierul, la Sibiu, pentru proiectul noului spital judetean. Ludovic Orban: Va deveni un centru medical extrem de important Raluca Turcan: Acum patru ani era la nivel de vis (VIDEO)

Ludovic Orban si Raluca Turcan au anuntat, joi, un acord pentru constructia unui nou spital judetean la Sibiu. Prim-ministrul a declarat ca este convins ca proiectul se va materaliza intr-un centru medical .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )