Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban anunta ca PNL va depune, cel mai probabil in luna mai, motiunea de cenzura impotriva guvernului: As prefera sa dam noi jos Guvernul Ponta, sa nu o faca DNA inainte

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban anunta ca PNL va depune, cel mai probabil in luna mai, motiunea de cenzura impotriva guvernului: As prefera sa dam noi jos Guvernul Ponta, sa nu o faca DNA inainte

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, la Sinaia, ca cel mai probabil motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta va fi depusa in luna mai, acesta punctand ca ar prefera ca Guvernul sa pice in urma unei motiuni, nu ca urmare a actiunilor DNA, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban a dat luna mai ca termen pentru depunerea motiunii de cenzura: As prefera sa dam noi jos Guvernul Ponta, sa n-o faca DNA inainte

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Ponta va fi depusa, cel mai probabil, in luna mai, precizand ca arestarea lui Marian Vanghelie nu afecteaza.

Ludovic Orban: Prefer sa dam noi jos Guvernul Ponta prin motiune de cenzura, inainte sa o faca DNA. Aceasta va fi depusa in luna mai

Ludovic Orban, prim-vicepresedinte al PNL, spune ca ar prefera ca partidul sau sa dea jos Guvernul prin motiune de cenzura, sa n-o faca DNA inainte, oficialul dand ca termen pentru depunerea motiunii luna mai. Totodata el a spus ca arestarea lui Marian Vanghelie nu afecteaza sansele de formare a unei noi majoritati parlamentare.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2015

Alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 pentru protectia calculatorului tau. Este important sa folosesti un antivirus daca nu vrei sa iti pierzi datele atunci cand ai mai mare nevoie de ele. Am facut o selectie din care tu iti poti alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 si cel mai potrivit pentru [].

Al doilea cel mai scump stadion din lume, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit ca depou pentru autobuze

Cel mai scump stadion pe care s-a jucat la Cupa Mondiala, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit de municipalitate ca depou pentru autobuze, scrie Metro. co. uk Al doilea cel mai scump stadion.

Vacanta in Florida, o imbinare intre jungla si mare unde trebuie sa vedeti cel mai controversat oras american

You love it or you hate it. - asa poate fi descris pe scurt cel mai controversat oras american, aflat in Florida. Iar de ce trebuie sa va aventurati intr-o destinatie unde jungla intalneste marea, ne povesteste Diana Segarceanu, fondatoarea.

Ponta: Cel mai important proiect este Codul Fiscal, Valcov are un rol determinant

Cel mai important proiect al Guvernului in acest an este Codul Fiscal, la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant, transmite premierul Victor Ponta, adaugand ca acest proiect continua cu orice pret si in orice.

Ponta: Cel mai important proiect este Codul Fiscal, Valcov va continua sa aiba un rol determinant

Cel mai important proiect al Guvernului in acest an este Codul Fiscal, la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant, transmite premierul Victor Ponta, adaugand ca acest proiect continua cu orice pret si in orice conjunctura politica.

Victor Ponta pe Facebook: Cel mai important proiect al Guvernului in anul 2015 este Codul Fiscal, la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant!

Premierul Victor Ponta afirma, intr-o postare pe Facebook, ca cel mai important proiect al Guvernului in anul 2015 este Codul Fiscal la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant!). Vreau sa asigur pe toata lumea ca acest proiect merge mai departe, cu orice pret si in orice conjunctura politica!.

ASUA ROG G501, cel mai nou laptop de gaming. Ce dotari ofera?

Incercand sa se alinieze la tendintele pietei, cei de la ASUS au anuntat ROG G501, un sistem portabil de gaming subtire si compact, dar cu dotari impresionante. Cel mai nou laptop de gaming al celor de la ASUS vine ca un raspuns la lansarile recente de GPU-uri de la NVIDIA. La aceasta ora, sistemul ilustrat [].

Cine este vedeta cu cel mai sexy posterior

De la Kim Kardashian ori Beyonce si pana la Iggy Azalea sau Nicki Minaj, o multime de staruri sunt celebre pentru posterioarele lor sexy din cale afara. Si le etaleaza in fotografii pe Facebook si Instagram, pe scena, in clipuri, peste tot! Dar care este cea mai cea dintre toate? .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )