Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este vedeta cu cel mai sexy posterior

ADPM ADPM,
Cine este vedeta cu cel mai sexy posterior

De la Kim Kardashian ori Beyonce si pana la Iggy Azalea sau Nicki Minaj, o multime de staruri sunt celebre pentru posterioarele lor sexy din cale afara. Si le etaleaza in fotografii pe Facebook si Instagram, pe scena, in clipuri, peste tot! Dar care este cea mai cea dintre toate? . continuă pe ADPM

Vedetele cu cele mai sexy picioare de la Hollywood!

Sunt frumoase, cu trup longilin, celebre si nu sunt modele! Multe dintre vedetele feminine din lumea showbizului au inceput sa isi asigure pe buna dreptate atuurile fizice, caci ele se clasifica detasat la femeile celebre cu cele mai sexy picioare!.

Numele tau se regasesteprintre cele mai sexy din lume?

Numele unei persoane poate avea un impact puternic asupra celorlalti. in cazul in care ti se pare ca numele pe care nu l-ai primit la nastere nu ti se potriveste, poti face oricand o schimbare, inspirandu-te dintr-o lista cu cele mai sexy nume.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2015

Alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 pentru protectia calculatorului tau. Este important sa folosesti un antivirus daca nu vrei sa iti pierzi datele atunci cand ai mai mare nevoie de ele. Am facut o selectie din care tu iti poti alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 si cel mai potrivit pentru [].

VIDEOSTORY Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare, cel mai asteptat spectacol al primaverii, revine din 15 martie la Teatrul de pe Lipscani

Cum ar fi ca 3 actori sa interpreteze toate personajele din toate piesele lui William Shakespeare intr-o ora si 20 de minute? Cel mai asteptat spectacol al primaverii, super-comedia Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare, revine, din 15 martie, la Teatrul de pe Lipscani, sala Muse strada Lipscani nr. Este o parodie, dar in acelasi timp are un subtext, o carne sub ea care o face valabila. Nu e o chestie derizorie, un umor facil, si asta poate fi una dintre capcanele propunerii noastre. Chiar si partile de parodie au si ele un mesaj extrem de valabil si profund, spune actorul Dan Radulescu intr-un interviu acordat Hotnews. ro.

Ciprian Vultur, propus pentru Cel mai bun actor in rol principal, la Gala UNITER

Ciprian Vultur este actorul propus de Teatrul de Nord Satu Mare pentru sectiunea Cel mai bun actor in rol principal din cadrul Galei premiilor UNITER, pentru rolul cainelui Sarik din piesa Inima de caine, o dramatizare a nuvelei fantastice semnata de Mihail Bulgakov, in regia lui Cristian Ioan.

Cel mai bun tort de post: Tort cu ciocolata si budinca de vanilie

Cel mai bun tort de post. Postul ne limiteaza alegerile culinare, mai ales in ceea ce priveste deserturile, dar aceasta reteta de tort cu ciocolata si budinca de vanilie este absolut delicioasa.

Al doilea cel mai scump stadion din lume, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit ca depou pentru autobuze

Cel mai scump stadion pe care s-a jucat la Cupa Mondiala, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit de municipalitate ca depou pentru autobuze, scrie Metro. co. uk Al doilea cel mai scump stadion.

Cel mai bun jucator de tenis al Australiei, Bernard Tomic, denuntat pentru trafic de droguri: Acesta nu va fi pus sub acuzare

Numele lui Bernard Tomic, cel mai bun jucator de tenis al Australiei, in varsta de 22 de ani locul 35 ATP), apare intr-un dosar de trafic de droguri. Asta, dupa ce o adolescenta a declarat in fata unei.

Cel mai bun tenisman al Australiei, denuntat intr-un dosar de trafic de droguri

Bernard Tomic, numarul 35 mondial, cel mai bun jucator de tenis al Australiei, apare intr-un dosar de trafic de droguri. El a fost denuntat de o persoana care spune ca sportivul s-ar fi laudat cu un transport de droguri, in valoare de 50. 000 dolari.

Cel mai scump campionat s-a facut de ras in Europa

Premier League, cel mai scump campionat de fotbal din lume, are parte de un sezon de cosmar in cea mai tare competitie intercluburi, Liga Campionilor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )