Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un mare bulevard din Bucuresti, inundat. Pompierii intervin cu motopompe. Circulatia a fost deviata (VIDEO)

B1 B1,
Un mare bulevard din Bucuresti, inundat. Pompierii intervin cu motopompe. Circulatia a fost deviata (VIDEO)

O furtuna de o ora a inundat complet un mare bulevard din Capitala. Pompierii intervin cu trei autospeciale si trei motopompe pentru degajarea apei acumulate pe bulevardul Theodor Pallady, informeaza vineri ISU. continuă pe B1

Primele efecte ale Codului portocaliu din Capitala. Un cunoscut bulevard a fost inundat. Pompierii intervin

Pompierii au intervenit vineri pe bulevardul Theodor Pallady din Capitala, pentru a elimina apa acumulata pe carosabil in urma codului portocaliu de ploi si vijelii, conform ISU Bucuresti-Ilfov.

FOTO Cum a aparut Ed Sheeran la concertul din Bucuresti. Fanii, emotionati pana la lacrimi

Ed Sheeran a facut senzatie la Bucuresti! Ieri seara, Arena Nationala a fost plina de emotie si lacrimi datorita melodiilor cunoscutului artist. Iata un video de la primul concert al interpretului sustinut in tara noastra! Ed Sheeran, in tricoul nationalei pe scena de la Arena Nationala Cantaretul britanic, unul dintre cei mai de succes muzicieni .

Se urcase in tramvaiul 34 din Bucuresti, cand a vazut ceva oripilant. Cum de se permite asa ceva? (FOTO)

Se urcase intr-un tramvai din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul ingrozitor. Desi era destul de aglomerat, un barbat se urcase si cu tomberonul de gunoi in masina, spre disperarea.

Cum arata acum vaduva lui Adrian Pintea si cu ce se ocupa? Si-a refacut viata si s-a mutat din Bucuresti: Nu a suferit niciodata de cancer. Decesul sau a survenit in urma unui implant dentar(FOTO)

Lavinia Pintea Tatomir, vaduva marelui actor Adrian Pintea, a plecat definitiv din Bucuresti si si-a refacut viata. Rapus de boala la doar 52 de ani, in 2007, Adrian Pintea nu a fost uitat de publicul larg,.

Corporate Report: Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google; Cel mai mare berar din lume planuieste cea mai mare oferta publica a anului

Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google. Companii importante de comert cu amanuntul, printre care Walmart, Target si Best Buy, au trimis o scrisoare la Federal Trade Comission FTC) in care-si exprima ingrijorarea cu privire la dominatia marilor companii technologice * Annheuser-Busch InBev AB InBev) spera sa colecteze 9,8 miliarde de dolari cand isi va lista afacerile din Asia la Hong Kong in cea mai mare oferta publica a anului.

Revolta a medicilor de familie din Bucuresti

Mai multi medici de familie din Capitala ameninta ca vor da in judecata Casa de Asigurari de Sanatat.

Trafic deviat de pe Soseaua Virtutii din Bucuresti pe varianta ocolitoare provizorie

Traficul rutier va fi deviat incepand de miercuri, de la ora 15. 00, de pe Soseaua Virtutii din Bucur.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )