Libnet.ro
UNICEF

19:31

Primele efecte ale Codului portocaliu din Capitala. Un cunoscut bulevard a fost inundat. Pompierii intervin

Adevărul Adevărul,
Primele efecte ale Codului portocaliu din Capitala. Un cunoscut bulevard a fost inundat. Pompierii intervin

Pompierii au intervenit vineri pe bulevardul Theodor Pallady din Capitala, pentru a elimina apa acumulata pe carosabil in urma codului portocaliu de ploi si vijelii, conform ISU Bucuresti-Ilfov. continuă pe Adevărul

Primele declaratii ale criminalului din Timis: O icoana m-a scos afara din casa si m-o facut sa am o forta inumana. Am dat cu piciorul si am spart capul unei femei

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Acesta le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita.

Primele decizii ale Vioricai Dancila ca sef PSD: Robert Negoita, suspendat sase luni din partid, Serban Nicolae nu mai e lider de grup la Senat

Robert Negoita va fi suspendat din PSD pentru sase luni, iar Serban Nicolae nu va mai fi liderul senatorilor social-democrati. Deciziile au fost luate, miercuri seara, in sedinta informala a Comitetului Executiv, sub comanda Vioricai Dancila, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic .

Business report: Starea finantelor tarii: Proasta. Economia nu poate plati in ritmul in care statul consuma; Nu se investeste in plan local, pentru a nu exploda deficitul general; Primele detalii ale celui mai mare proiect imobiliar gandit de Ion Tiriac

Autostrada de Centura Bucuresti Sud: turcii de la Alsim Alarko vor face doua din cele trei loturi. Turcii de la Alsim Alarko vor construi si lotul 1 din Autostrada de Centura. Masina de colectie versiunea limitata Dacia Duster Black Collector. Atunci cand spunem masina de colectie ne referim la exoticele fabricate intr-un numar limitat de exemplare.

VIDEO INTERVIU Dan Manolescu (CCF): Studentii care muncesc, sa nu mai plateasca CAS si CASS - ar castiga 35% in plus. Vezi recomandarile autorului Codului fiscal din 2015

Autoritatile ar trebui sa se opreasca putin cu modificarile pe Codul fiscal, sustine Dan Manolescu, presedintele Camerei Consultantilor Fiscali, precizand ca acum avem o singura mare problema, legata de taxarea exagerat de mare a fortei de munca. El a vorbit, in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro, despre faptul ca Ministerul Finantelor ar trebui sa puna in dezbatere proiectul privind consolidarea fiscala, despre modificarile din ultimii ani la Codul fiscal si ce schimbari ar fi necesare. Alte subiecte atinse au fost ideea lui Eugen Teodorovici de introducere a impozitului forfetar, noua normalitate ciudata de modificari fiscale peste noapte, Declaratia unica, sistemul IT al ANAF, amnistia fiscala sau noile schimbari din sectorul constructiilor, considerate problematice.

Schimbare majora in Cartierul Rosu din Amsterdam. Ce propune prima femeie primar din capitala Olandei

Cartierul Rosu va fi de nerecunoscut! Femke Halsema, prima femeie-primar din Amsterdam, intentioneaza sa interzica expunerea prostituatelor in vitrine. Cartierul Rosu din Amsterdam, de nerecunoscut! Ce schimbari doreste sa aduca primarul? Femke Halsema, prima femeie care a obtinut titulatura de primar din capitala Olandei, intentioneaza sa aduca schimbari extrem de mari, anume sa interzica expunerea .

Stirile ProTV: O tanara a fost drogata intr-un club din Capitala. Ce i-au descoperit medicii in sange

Experienta traumatizanta pentru o tanara din Bucuresti, dupa ce a petrecut intr-un club renumit. A facut greseala sa isi lase bautura nesupravegheata in jur de doua minute, suficient, spune ea, pentru ca cineva sa-i toarne ceva in pahar.

Directorul Metrorex a fost inlocuit cu un fost sef al metroului din Capitala

Marin Aldea va fi noul director general interimar al Metrorex, incepand din 3 iulie, acesta urmand sa il inlocuiasca in functie pe Dumitru Sodolescu, al carui mandat expira marti, 2 iulie 2019, a anuntat Me.

Policolor a finalizat constructia noii fabrici de vopsele din Capitala

Policolor S. , unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta finalizarea constructiei noii fabrici din Bucuresti, dupa o investitie de 7 milioane de euro, care include si valoarea terenului, potrivit unui comunicat al companiei.

Franta: Aproape 3 milioane de autoturisme vor fi interzise pe strazile Parisului, pentru a diminua poluarea din capitala

Paris va adopta o politica care va impiedica circulatia a aproape 3 milioane de masini in capitala, in timpul saptamanii, scrie The Hill.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )