Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mariana Campeanu: Angajatorii cauta oameni calificati pentru activitati directe de productie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mariana Campeanu: Angajatorii cauta oameni calificati pentru activitati directe de productie

Angajatorii solicita personal care sa fie calificat pentru activitati de productie, iar viitorii salariati trebuie sa se adapteze unor conditii de mobilitate impuse de piata muncii prin acceptarea unor slujbe si in localitati invecinate celei de domiciliu, a declarat vineri, la Deva, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, la finalul unei vizite pe care a facut-o in mai multe orase cu prilejul Bursei locurilor de munca. continuă pe Ziarul Bursa

Campeanu: Angajatorii cauta personal calificat pentru activitati de productie

Ministrul Muncii, Mariana Cimpeanu, a declarat ca angajatorii cauta personal calificat pentru activitati de productie, iar acesta este un semn imbucurator, in conditiile in care nu mai apar atat de multe locuri de munca pentru vanzatori, scrie Mediafax.

Mariana Campeanu: Familiile cu venituri mici care se incalzesc cu surse de energie electrica ar putea beneficia de ajutoare de la stat

Familiile cu venituri mici care folosesc ca sursa de incalzire energia electrica ar putea beneficia de ajutoare de la stat, masura urmand sa fie aplicata din iarna viitoare, daca va fi aprobata o ordonanta in acest sens, a anuntat vineri ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

Mariana Campeanu, despre locurile de munca din Romania, la 100 de minute

Guvernul desfiinteaza 60. 000 de posturi, alti peste 13. 000 de angajati vor fi dati afara din sistemul de stat, 17. 000 de absolventi au facut cerere pentru ajutor de somaj, angajatii CFR si medicii ameninta cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )