Libnet.ro
UNICEF

13:46

Merkel: Marea Britanie sa-si asume consecintele

România Liberă România Liberă,
Merkel: Marea Britanie sa-si asume consecintele

Regatul Unit va trebui sa-si asume consecintele unei relatii economice mai putin puternice cu UE l. continuă pe România Liberă

Negocieri post-Brexit. Johnson: Regatul Unit este gata sa iasa din perioada de tranzitie cu UE in termenii Australiei Merkel: Londra va trebui sa-si asume consecintele unei relatii economice mai putin puternice cu UE

Marea Britanie este gata sa se retraga din intelegerile sale privind perioada de tranzitie cu Uniunea Europeana UE) in termenii Australiei, in cazul in care nu se va ajunge la niciun acord asupra relatiei lor viitoare, i-a spus premierul Boris Johnson omologului sau polonez Mateusz Morawiecki.

ANGELA MERKEL: Regatul Unit trebuie sa-si asume consecintele Brexitului

Regatul Unit trebuie sa-si asume consecintele unei relatii economice mai putin puternice cu Uniunea Europeana UE) in urma Brexitului, a avertizat sambata Angela Merkel, inasprind tonul in momentul in care negocierile in vederea unui acord privind relatiile viitoare treneaza.

SUA analizeaza aplicarea unor tarife suplimentare de 3,1 miliarde de dolari pentru bunuri din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania

Statele Unite analizeaza posibilitatea aplicarii unor tarife suplimentare in valoare de 3,1 miliarde de dolari pentru bunurile provenite din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania, acesta fiind un nou pas care ar putea amplifica tensiunile intre cele doua maluri ale Atlanticului, relateaza CNBC, potrivit news. ro. Un document al Biroului Reprezentantului pentru Comert al Statelor Unite anunta ca institutia analizeaza o lista suplimentara de produse din Franta, Germania, Spania si Marera Britanie, pentru care sa fie aplicate tarife de pana la 100%, a relatat Bloomberg.

Huawei va construi un centru de cercetare in valoare de un miliard de lire in Marea Britanie

Compania chineza Huawei Technologies a anuntat joi ca a primit aprobarea pentru construirea unui centru de cercetare si dezvoltare in valoare de 1 miliard de lire sterline in Marea Britanie, relateaza Reuters.

Vodafone va construi o retea 5G privata la o uzina Ford din Marea Britanie

Constructorul auto Ford Motor Co a semnat un acord cu operatorul de telefonie Vodafone Group Plc pentru a instala o retea 5G privata la uzina Ford pentru productia de baterii destinate automobilelor electrice de la Essex, Marea Britanie, au anuntat.

SUA analizeaza aplicarea unor tarife suplimentare de 3,1 miliarde de dolari pentru bunuri din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania

Statele Unite analizeaza posibilitatea aplicarii unor tarife suplimentare in valoare de 3,1 de miliarde de dolari pentru bunurile provenite din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania, acesta fiind un nou pas care ar putea amplifica tensiunile intre cele doua maluri ale Atlanticului, relateaza CNBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )