Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mesaj pentru creditorii internationali din partea ministrului Finantelor grec: NU la referendum

B1 B1,
Mesaj pentru creditorii internationali din partea ministrului Finantelor grec: NU la referendum

NU la referendum este mesajul de pe un banner arborat pe sediul Ministerului Finantelor din Grecia, care este condus de Yannis Varoufakis, potrivit iefimerida. gr. Varoufakis este cunoscut drept un marxist dur care. continuă pe B1

Grecia: Peste 20.000 de oameni au protestat contra masurilor de austeritate propuse de creditorii internationali pe care ii acuza de santaj

Luni seara, circa 20. 000 de persoane au protestat la Atena si Salonic fata de masurile de austeritate produse Greciei de creditorii internationali pentru continuarea planului de asistenta financiara. in Atena.

Grecia: Peste 20.000 de oameni au protestat contra masurilor de austeritate propuse de creditorii internationali pe care ii acuza de santaj (VIDEO)

Luni seara, circa 20. 000 de persoane au protestat la Atena si Salonic fata de masurile de austeritate produse Greciei de creditorii internationali pentru continuarea planului de asistenta financiara. in Atena.

Presedintele Comisiei Europene le cere grecilor sa accepte planul propus de creditorii internationali: Nu este un pachet de austeritate stupid, nu exista reduceri de salarii sau pensii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, le-a cerut luni grecilor sa accepte la referendumul convocat de premierul Alexis Tsipras planul propus de creditorii internationali, transmite agentia EFE,.

Pentru ca s-au saturat sa astepte ajutor din partea Guvernului, locuitorii unei comune din Arges si-au construit singuri dispensar

Pentru ca s-au saturat sa tot astepte ani de zile ajutor din partea autoritatilor pentru construirea unui dispensar, localnicii unei comune din Arges si-au construit singuri dispensarul. Dupa doua luni in.

Guvernul a aprobat introducerea unor limite pentru substantele radioactive din apa potabila

Guvernul a adoptat astazi un proiect de lege, care introduce limite specifice pentru substantele radioactive din apa potabila, cu scopul de a spori protectia populatiei cu privire la substantele nocive din apa destinata consumului uman, arata un comunicat transmis redactiei.

Sondaj: 46% din populatia Greciei va vota impotriva masurilor propuse de creditorii internationali

Majoritatea grecilor afirma ca vor vota nu la referendumul de duminica privind aprobarea masurilor propuse de creditori pentru prelungirea programului de asistenta financiara pentru Grecia, conform.

Grecia a intrat in incapacitate de plata. Premierul elen vrea sa continue negocierile cu creditorii internationali

Grecia nu a platit transa de imprumut de 1,6 miliarde de euro catre FMI si a intrat in incapacitate de plata, informeaza B1 TV. Ministrii de Finante din zona Euro au respins cererea guvernului de la Atena de a.

Traian Basescu, mesaj pentru partidele pro-europene: Lovitura grea pentru sustinatorii Moscovei, dar rezultate datatoare de speranta pentru evolutia viitoare a tarii

Traian Basescu a transmis pe pagina sa de facebook, un mesaj partidelor pro-europene de la Chisinau. Fostul presedinte saluta victoria obtinuta de Dorin Chirtoaca la Chisinau si cea obtinuta de Nicolae.

Victor Ponta, mesaj pentru elevii care incep examenul de bacalaureat: Am incredere ca suntem suficient de bine pregatiti pentru ca totul sa decurga normal

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj absolventilor clasei a XII-a care incep luni examenul de bacalaureat. Premierul scrie pe pagina sa de Facebook ca are incredere in faptul ca elevii sunt bine pregatiti.

Victor Ponta, mesaj pentru elevi si profesori de pe patul de spital

Astazi incep probele scrise ale examenului de Bacalaureat - le multumim cadrelor didactice pentru rabdarea cu care organizeaza sesiunea de testari de la finalul clasei a XII-a si pentru toata.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )