Libnet.ro
UNICEF

08:31

Metroul din Drumul Taberei va fi dat in functionare in luna iunie

România Liberă România Liberă,
Metroul din Drumul Taberei va fi dat in functionare in luna iunie

Toti cei implicati in realizarea magistralei 5 de metrou s-au angajat ca in vara acestui an, in iuni. continuă pe România Liberă

Anuntul ministrului Lucian Bode despre metroul din Drumul Taberei. Care este termenul de finalizare

Toti cei implicati in realizarea magistralei 5 de metrou s-au angajat ca in vara acestui an, in iunie, acest obiectiv va fi dat in exploatare, a declarat marti ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

in ce conditii traiesc Adriana Iliescu si fiica ei Eliza, in apartamentul din Drumul Taberei. Ce pensie are cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania locuieste impreuna cu fiica ei, Eliza, intr-un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Chiar daca cele doua nu au conditii de trai tocmai bune, femeia spera sa ajunga sa isi vada fiica pe propriile picioare. Adriana Iliescu are in acest moment o pensie de 2. 000 de lei. Cea mai .

Ministrul Transporturilor: Metroul din Drumul Taberei, gata in iunie

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a declarat ca a obtinut promisiunea de la toti cei implicati in realizarea Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei ca aceasta va fi data in folosinta in luna.

Cati bani costa vacantele de lux ale Deliei. Pentru cea din Maldive a dat 30.000 de euro

Delia este una dintre cele mai bine platite artiste din Romania, asa ca isi permite chiar si vacante in Maldive care sa coste 30. 000 de euro. Cat costa vacantele de lux ale Deliei? Munceste un an intreg, dar apoi se bucura de relaxare si nu se uita la bani, fiind una dintre cele mai bine .

O firma din Romania a dat lovitura! Lionel Messi, intr-un spot publicitar

O firma cunoscuta din Romania a dat lovitura. Lionel Messi a filmat un spot publicitar ce va putea fi vazut curand pe canalele TV din tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )