Libnet.ro
UNICEF

15:01

Anuntul ministrului Lucian Bode despre metroul din Drumul Taberei. Care este termenul de finalizare

Antena3 Antena3,
Anuntul ministrului Lucian Bode despre metroul din Drumul Taberei. Care este termenul de finalizare

Toti cei implicati in realizarea magistralei 5 de metrou s-au angajat ca in vara acestui an, in iunie, acest obiectiv va fi dat in exploatare, a declarat marti ministrul Transporturilor, Lucian Bode. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor: Metroul din Drumul Taberei, gata in iunie

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a declarat ca a obtinut promisiunea de la toti cei implicati in realizarea Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei ca aceasta va fi data in folosinta in luna.

Metroul din Drumul Taberei va fi dat in functionare in luna iunie

Toti cei implicati in realizarea magistralei 5 de metrou s-au angajat ca in vara acestui an, in iuni.

LUCIAN BODE: in urmatorii 10 ani nevoia de investitii in Romania in infrastructura rutiera si feroviara depaseste 36 de miliarde de euro

Necesarul de investitii in infrastructura feroviara si rutiera din Romania este de aproximativ 40 miliarde de euro in urmatorii 10 ani, iar tara noastra va trebui sa se imprumute la partenerii externi pentru realizarea acestor obiective, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, relateaza Agerpres.

in ce conditii traiesc Adriana Iliescu si fiica ei Eliza, in apartamentul din Drumul Taberei. Ce pensie are cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania locuieste impreuna cu fiica ei, Eliza, intr-un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Chiar daca cele doua nu au conditii de trai tocmai bune, femeia spera sa ajunga sa isi vada fiica pe propriile picioare. Adriana Iliescu are in acest moment o pensie de 2. 000 de lei. Cea mai .

Detalii neasteptate despre unul din criminalii din cartierul Dalas din Iasi

Ies la iveala tot felul de detalii neasteptate despre criminalii din cartierul Dalas din Iasi. Unul dintre ei era chiar nepotul victimei.

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )